BoxingBall, sistem za domači trening hitrosti, koordinacije in udarcev

17,90 

Izberite količino:

1x 17,90 / kos
Najbolj popularno
2x 15,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 13,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 20 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Edinstveni sistem za vadbo BoxingBall vam omogoča trening boksa v udobju vašega doma! BoxingBall set vključuje nastavljiv naglavni trak in mehko silikonsko žogo na elastični vrvici, ki jo lahko udarjate v vse smeri z levo ali desno roko. Izpopolnite udarce, pridobite na hitrosti, tehniki in koordinaciji s setom BoxingBall!

 • edinstveni sistem za trening udarcev
 • primerno za trening z rokavicami ali brez
 • mehka silikonska žoga za varen trening
 • vadba za hitrost, tehniko in koordinacijo
 • 360′ možnost udarcev z levo in desno roko
 • univerzalna velikost
 • V kompletu: nastavljiv naglavni trak, mehka silikonska žoga, raztegljiva vrvica
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
VRHUNSKI TRENING V UDOBJU VAŠEGA DOMA
BoxingBall set vam omogoča vrhunski trening na enostaven način, kar v udobju vašega doma. Edinstven pristop k treningu udarcev, hitrosti, tehnike in koordinacije bo vaš trening dvignil na višjo raven! Mehka silikonska žoga poskrbi za varno vadbo in možnost treniranja udarcev v polnem 360' krogu.
ZA ZAČETNIKE IN PROFESIONALCE
BoxingBall sistem za vadbo je primeren za učenje začetnih udarcev in izpopolnjevanja tehnike, hitrosti in kondicije pri izkušenih športnikih! Če se z boksom srečujete prvič začnite s počasnimi udarci navzdol in počasi spreminjajte smer, roke in hitrost udarcev. Pred začetkom preverite če je set pravilno nameščen in da ste postavljeni v pravilni borbeni poziciji: brada je pomaknjena noter, čelo pa usmerjeno v smer udarcev! Akcija!

Dodatne informacije

 • nastavljiv naglavni trak, mehka silikonska žoga, raztegljiva vrvica

 • naglavni trak iz blaga, dolžine 65 cm
  raztegljiva teleskopska vrv, dolžine 75 cm
  mehka silikonska žoga, premera 6 cm, tehta 82g

 • nastavite ustrezno dolžino naglavnega traku za dober oprijem. Nastavite ustrezno dolžino elastične vrvi z žogo. Priporočena dolžina je malo daljša od dolžine vaše roke.

 • ko začnete z vadbo, držite brado navzdol in čelo v smeri udarcev. Svetujemo počasne in šibke udarce navzdol, dokler se ne navadite uporabe seta. Moč, hitrost in smer udarcev stopnjujte počasi.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.