WalkieTalkie, otroška igrača voki-toki

39,90 (-15%)

Izberite količino:

1x 39,90 / kos
Najbolj popularno
2x 33,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
Najboljša cena
3x 29,90 / kos PRIHRANITE 30,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 20 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Se še spomnite svojega otroštva? Voki-toki še zdaleč ni šel ven iz mode. Nasprotno! Otroci ga naravnost obožujejo! V kompletu prejmete kar 2 voki-tokija – modrega in roza! Spodaj si preberite, zakaj je voki-toki pravi hit na trgu!

 • Walkie talkie pokaže tudi podatke o lokaciji vašega otroka
 • Omogoča razdaljo 3 kilometre (med enim in drugim voki-tokijem)
 • Voki-toki ima lučko, ki otroku pomaga da zaspi brez strahu ali si posveti
 • Odlično zaznavanje zvoka preko voki-tokija
 • Walkie talkie je primeren za zunaj in notri
 • Odlična ideja za igro v naravi
 • Okolju in otrokom prijazni materiali
 • Igrača voki-toki je med otroki izjemno popularna
 • Odlična izbira za darilo
 • Paket vsebuje: 2x voki-toki (1 moder in 1 roza)
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

Komplet WalkieTalkie vsebuje 2 voki-tokija (moder in roza), 2 vrvici, kamor voki toki obesite in 2 polnilca za polnjenje!

Voki toki ima domet do 3 kilometre!

Walkie talkie pokaže tudi podatke o lokaciji vašega otroka!

Dodatne informacije

 • 2x voki-toki (1 moder in 1 roza), 2x vrvica za voki toki, 2x kabel za polnjenje

 • roza in modra

 • ABS

 • 14 x 6 x 3, 5 cm

 • Pritisnite tipko za vklop in jo držite nekaj sekund. Če kliknete na gumb MENU lahko nastavite kanale. Oba voki tokija morata biti nastavljena na isti kanal. Če voki toki deluje lahko preizkusite tako, da pritisnete gumb “Pritisni in govori”, poveste nekaj besed ter ko končate gumb spustite. Na zgornjem levem delu je led lučka, na desnem pa vhod za polnjenje voki tokija. Pod ekranom je 6 gumbov. Prvi gumb je namenjen iskanju kanalov, drugi gumb je za pomikanje navzgor (ko izbirate med kanali in različnimi funkcijami), tretji gumb je za upravljanje nastavitev in potrjevanje, četrti gumb je za prižig lučke, peti gumb je za pomikanje navzdol (ko izbirate med kanali in različnimi funkcijami), šesti gumb pa pomeni “Vklop/izklop” (če gledate gumbe pod ekranom od leve proti desni). Na skrajni levi strani voki tokija ob strani je gumb “Pritisni in govori”. Če želite zakleniti tipkovnico Pritisnite gumb LOCK in ga držite nekaj sekund. Ko je tipkovnica zaklenjena, deluje samo gumb “Pritisni in govori”. Opozorilo: Naprave ne uporabljajte, če je poškodovana. Ne uporabljajte v bližini radia zaradi motenj. Voki toki od ust umaknite vsaj za 5 cm. Naprava ni primerna za klicanje ali za kontaktiranje nujne pomoči. Voki tokija lahko komunicirata le med sabo. Igrača lahko vsebuje majhne delce, zato se priporoča prisotnost odrasle osebe pri otrokih do 3. leta starosti.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.