ProConnector, 11-delni kompet pripomočkov za odstranjevanje žic iz konektorjev

Original price was: 21,90 €.Current price is: 18,90 €.(-14%)

Izberite količino:

1x 18,90 / kos
Najbolj popularno
2x 16,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 14,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 4 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

ProConnector preprosto vstavite v prostor s pokvarjeno žico, potisnete in potegnete!  Žica bo takoj izklopljena, brez da bi poškodovala zatiče ali druge žice! Še bolj učinkovita rešitev, kot ločevanje konektorjev z izvijačem! Primerno za večino avtomobilov, motociklov in drugih elektronskih naprav, kot so gospodinjski aparati! 

 

 • 11 delni komplet pripomočkov
 • Primerno za večino avtomobilov, motociklov in drugih elektronskih naprav
 • Delo brez napora
 • Ne poškoduje drugih žic ali konektorja
 • Enostavna uporaba

 

 

 • Paket vključuje: 1 x ProConnector - 11 kosov
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
ENOSTAVNO RAZSTAVITE ZAHTEVNE KONEKTORJE
ProConnector preprosto vstavite v prostor s pokvarjeno žico, potisnete in potegnete! Žica bo takoj izklopljena, brez da bi poškodovala zatiče ali druge žice! Še bolj učinkovita rešitev, kot ločevanje konektorjev z izvijačem!
ENOSTAVNA UPORABA
Konektorja ni več potrebno odpirati, s pomočjo ProConnector samo potisnete in povlečete zatiče in delo je končano! ProConnector nudi tudi dodaten vzvod, tako da lahko žico enostavno odstranite.
POPOLNO ORODJE ZA DELO S KONEKTORJI
Komplet za odstranjevanje konektorjev ProConnector je univerzalni set pripomočkov z različnimi zatiči (enojni zatiči, dvojni zatiči in orodja za vlivanje) za vse priključne konektorje, ki se lahko uporabljajo v avtomobilih, motociklih ali drugih elektronskih napravah!

Dodatne informacije

 • 1 x ProConnector – 11 kosov

 • jeklo in umetna masa

 • 7,5 cm x 0,2 cm

 • 80g

 • Pri demontaži konektorjev se prepričajte, da niso več pod električno napetostjo. V primeru negotovosti se posvetujte s strokovnjakom!

 • Vse kar morate storiti je samo vstaviti primeren ključ, potisniti in izvleči. Žica se bo takoj izklopila ne da bi poškodovala druge žice ali zatiče na konektorju!

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.