PowerPlay, izmuzljiva igrača, ki bo poskrbela za aktivno igro

17 komentarjev
ocena 4,5/5,0

24,90 (-11%)

Izberite količino:

1x 24,90 / kos
Najbolj popularno
2x 21,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 18,90 / kos PRIHRANITE 18,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 15 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Čudovito izmuzljiva igrača, ki bo poskrbela da bodo vsi ostali aktivni. Infrardeči senzor zazna bližajoče se gibanje, zato PowerPlay urno skoči stran, ko ga hočete ujeti. Zdrava zabava za notranje prostore.

  • senzor zazna in PowerPlay pobegne
  • zvočni in svetlobni efekti ko vas zazna
  • igra lovljenja z veliko gibanja
  • ko se igra konča PowerPlay zaspi
  • baterijsko delovanje
  • Mere: 5 x 7.5 cm
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Garancija na zadovoljstvo
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
ULOVI POWERPLAY!
Nimate nobene pametne zamisli, kaj podariti za praznike? PowerPlay je genialna rešitev za vse, ki potrebujejo nekaj, da jih zamoti in vzpodbudi h gibanju. Prikupna igrača deluje na infrardeče žarke in zazna približujoče se telo ter tako pobegne stran. Hišni ljubljenčki ga bodo lovili ure in ure.
KAKO DELUJE?
Dokler se z njim ne igrate, bo PowerPlay lepo in mirno spal. Z dotikom na vrh glave ga boste predramili iz sladkega sna in takoj bo z zvokom opozoril, da mu to ni všeč, poblisknil bo z lučmi in hitro odbrzel stran od vas. Če se bo dotaknil kake ovire, bo samodejno odbrzel v drugo smer.
PREPROSTO IN ZDRAVJU V KORIST
PowerPlay je narejen iz visoko kakovostne plastike, ki je prijazna zdravju in tako tudi varna za igro. Mali PowerPlay je super igračka za lovljenje, z zvokom in utripanjem vzpodbuja in motivira k igri in s tem h gibanju. Na enostaven način bo poskrbel da bodo vaši nadobudneži razmigani in v formi, tudi v hladnejših mesecih, ko moramo biti več v hiši.

Dodatne informacije

  • 5 x 7.5 cm

  • IR žarki

  • delovanje na 3 AAA baterije (niso vključene)

  • svetujemo igranje pod nadzorom.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.