HandyWrench, univerzalen podaljšek za račno (gedore)

34 komentarjev
ocena 4,2/5,0

24,90 

Izberite količino:

1x 24,90 / kos
Najbolj popularno
2x 21,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 19,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 13 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Odkrijte univerzalen podaljšek za račno namenjen vsem, ki se redno srečujete s problemi doseganja nedostopnih matic. Podaljšek je primeren za navadno ročno rabo ali kot podaljšek električnih vrtalnikov. To je profesionalno ročno orodje za mehanike, strojnike, inženirje, monterje, hišnike in za vse, ki delajo z motornimi vozili, gradbeno mehanizacijo, se ukvarjajo popravilom in servisom kmetijske mehanizacije!

  • Doseže nedostopna mesta
  • Zavije, privije, odvije, rahlja
  • Primerno za račno in električne vrtalnike
  • Priklop iz obeh strani
  • Hitro in učinkovito opravljeno delo
  • Material: ultrazvočno varjena ABS plastika
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon 100% varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
DOSEŽITE NEDOSEGLJIVO
Se pogostokrat znajdete v kočljivem položaju, ko ne dosežete mesta, kjer morate odviti vijak oziroma matico? Zaradi nerodnega kota odvijate matico počasi klik za klikom in postopek popravila traja neskončno dolgo? Končno je na tržišču HandyWrench, pripomoček, ki ste si ga vedno želeli in upali nanj! Podaljšajte si račno in dosezite vsa do sedaj nedostopna in nerodno dosegljiva mesta pod katerim koli kotom in končajte stresne momente in skrajšajte čas popravil.
UPORABA
Podaljšek iz visokokakovostne varjene plastike HandyWrench zagotavlja stabilen oprijem brez drsenja, samo namestite svojo račno nanj in pripravljeni ste doseči mesta, do katerih prej niste mogli ali pa ste jih dosegali z velikimi težavami. HandyWrench lahko priključite tudi na vaš električni vrtalnik in tako še pospešite hitrost dela. Namestitev račne ali vrtalnika je možna z obeh strani podaljška. Svoj doseg podaljšate do 24 cm in zategnite ali odvijte vse skrite in nerodne matice.

Dodatne informacije

  • ultrazvočno varjena ABS plastika

  • 24 cm x 2.8 cm x 1.9 cm

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.