CarCharge Deluxe, brezžična polnilna postaja za mobilni telefon

Original price was: 35,99 €.Current price is: 28,99 €.(-19%)

Izberite količino:

1x 28,99 / kos
Najbolj popularno
2x 24,99 / kos PRIHRANITE 8,00 
Najboljša cena
3x 21,99 / kos PRIHRANITE 21,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 13 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

CarCharge Deluxe je najnovejša avto-polnilna postaja za vaš mobilni telefon. Omogoča vam hitro polnjenje telefona med vožnjo, avtomatsko odpiranje držala, upravljanje z eno roko, možnost rotacije za 360′, eleganten kovinski izgled pa bo dopolnil notranjost vašega jeklenega prijatelja.

 • Hitro brezžično polnjenje
 • Avtomatsko odpiranje
 • 360 rotacija
 • Enostavna montaža
 • Silikonska prevleka 
 • LED indikator polnjenja
 • Komplet vsebuje: Komplet vsebuje: 1 brezžični polnilnik, 1 kabel USB, 1 uporabniški priročnik, 1 stojalo
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
REŠITEV TEŽAV
Venomer iščete polnilec po avtomobilu? Se stalno spravljate v kočljivo nevarne položaje med vožnjo, ker bi radi sprejeli klic, pogledali zemljevid ali nastavili telefon na polnjenje? Čas je, da končno kupite kvaliteten brezžični polnilnik za vašega »mobilca« in rešite vse te kolobocije enkrat za vselej! CarCharge Deluxe lahko zavrtite za 360' brez, da bi zdrsel izven okvirja. Uporaba zemljevidov, GPS-a in video-klicev bo sedaj udobna in brez nepotrebnega lovljenja aparata po avtu. Silikonsko prevlečene ročke pa bodo telefon trdno držale, ko si ga boste nastavili na željen položaj.
NAMESTITEV
Varno polnite vaš telefon na tej elegantni brezžični polnilni postaji, ki bo za avtomatiziranimi ročkami nežno, a trdno, držala aparat do vaše ponovne uporabe. CarCharge Deluxe omogoča izredno hitro brezžično polnjenje z močjo 10W, hitrejši je kot vsi ostali brezžični polnilci na trgu! Namesti se lahko na skoraj vsako zračno režo v avtu, brez komplikacij in orodja v samo nekaj sekundah. Nosilec pa bo ohranil položaj tudi pri vožnji z visokimi tresljaji.
IR ZAZNAVANJE
CarCharge Deluxe ima v naslonjalu vgrajen infrardeč senzor ki zazna gibanje v radiju 3 cm okoli nosilca. Ko se s telefonom približate nosilcu, le ta avtomatsko razširi roke nosilca. Vanj nežno položite telefon, polnilec pa ga nato samodejno objame. Ob robovih so vgrajene LED lučke, ki indicirajo status polnjenja telefona. Ko želite telefon dvigniti s stojala, se z dlanjo približate hrbtni srani nosilca in tapnete, držala se bodo razprla in telefon boste z eno roko odstranili. Enostavno, elegantno in inteligentno!

Dodatne informacije

 • Komplet vsebuje: 1 brezžični polnilnik, 1 kabel USB, 1 uporabniški priročnik, 1 stojalo

 • PC + ABS

 • 10W / 7.5W / 5W

 • vsi novejši Android in iPhone telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje

 • 0-8mm

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.