WoodLetters, 80-delni set lesenih črk in kartic za učenje črk in angleških besed

Original price was: 26,90 €.Current price is: 22,90 €.(-15%)

Izberite količino:

1x 22,90 / kos
Najbolj popularno
2x 19,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 17,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 20 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

S pomočjo tega seta lahko tudi najmanjši otroci začnejo spoznavati črke angleške abecede. Okolju prijazni materiali in nestrupene barve omogočajo popolno varnost. Naj bo učenje zabavno in učinkovito!

 • Poučen in zabaven set za učenje črk
 • Spoznavanje prvih angleških besed
 • Prepoznavanje barv in besed
 • Izboljšanje bralnih in govornih veščin
 • Varno za otroke, nestrupena barva
 • Okolju prijazni materiali
 • Paket vsebuje: 52x lesenih črk (2x 26), 28x kartic z besedami, 1x vrečka iz blaga
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
NAJ BO UČENJE ZABAVNO!
Set WoodLetters otroku in celi družini omogoča zabavo v dolgih zimskih dneh, istočasno pa se otrok pri tem uči in spoznava nove črke, like, barve in prve angleške besede!
SPOZNAVANJE ČRK IN BESED
S pomočjo WoodLetters seta se otroci učijo črk, prvih angleških besed, različnih predmetov prav tako pa tudi branja in črkovanja.
UČENJE BREZ ZASLONOV
Igra odvrača pozornost z elektronskih naprav, hkrati pa omogoča zabavo! Pri izdelavi so uporabljene nestrupene barve in robovi črk so zaobljeni, tako da je set lesenih črk popolnoma varen za otroke.

Dodatne informacije

 • 52x lesenih črk (2x 26), 28x kartic z besedami, 1x vrečka iz blaga

 • karton, les

 • 21x25x4 cm

 • set ni primeren za otroke mlajše od 3 let, saj vsebuje več manjših delov, ki lahko predstavljajo nevarnost zaužitja ali zadušitve.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.