Tabletter, magnetna tablica za učenje abecede

38 komentarjev
ocena 4,1/5,0

22,90 (-18%)

Izberite količino:

1x 22,90 / kos
Najbolj popularno
2x 19,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 17,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 15 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Magnetno pisalo je svinčnik, tabla je papir, prst je radirka! Naj učenje izgleda kot otroška igra s Tabletter! Aktivirajte otroško domišljijo ter vzpodbudite kreativno razmišljanje vašega malčka! Magnetna tabla s črkami abecede je izjemen učni pripomoček, ki zagotavlja senzorično učenje otrok z očmi, ušesi in rokami.

  • Koristen vir zabave za vašega malčka
  • Razvija koordinacijo oči in rok
  • Učenje pisanja črk
  • Zdravju in otroku prijazni materiali
  • Teža: 0,6 kg
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Garancija na zadovoljstvo
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
UČENJE IN ZABAVA
Tabletter je čudoviti učni pripomoček, ki prek igre na prijeten način predstavi črke abecede. Otrok s priloženim pisalom obrisuje črke na tabli s pomočjo puščic in tako na enostaven način prek igre spoznava obrise in oblike. Z magnetnim pisalom potuje prek magnetnih kroglic, ki s klikom izskočijo na površino in tako razkrijejo obliko črke. Otrok tako prek sluha, vida in tipa sprejema informacije. Črko samo potisnete nazaj s prstom ali pisalom in tabla je pripravljena za novo uporabo.
PRIJAZNI IN TRPEŽNI MATERIALI
Kakovostna izdelava zagotavlja, da kovinske kroglice nikoli ne bodo izpadle. Tabla je narejena iz visokokakovostnega plastičnega materiala brez BPA. Prav tako je igrača brez svinčenih snovi, ter testirana v neodvisnih laboratorijih po evropskih in ameriških standardih.

Dodatne informacije

  • 0,6 kg

  • 29 cm x 23 cm x 1,27 cm

  • okolju in otrokom prijazni materiali

  • primerno za otroke nad 3. leti starosti. Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, ker lahko otrok zaužije majhne dele ali se z njimi zaduši.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.