SmartBlocks,mehke razvojne kocke (didaktična otroška igrača)

18 komentarjev
ocena 4,9/5,0

29,90 

Izberite količino:

1x 29,90 / kos
Najbolj popularno
2x 25,90 / kos PRIHRANITE 8,00 
Najboljša cena
3x 22,90 / kos PRIHRANITE 21,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 11 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Prisrčne gumijaste kocke, ki vzpodbujajo senzorno zaznavo, ter gibalne spretnosti otrok so popolna igrača za malčke v gibalno razvojnem obdobju. Zagotovite otroku kakovostne didaktične igrače s katerimi zagotovite kakovostno zabavo.

 • Mehki, naravni materiali
 • Razvoj fine motorike 
 • Spoznavanje barv, oblik, živali in hrane
 • Učenje računanja
 • Zvočni efekti
 • Rebrasta tekstura
 • Nežne barve prijazne za oko
 • Zabava med kopanjem
 • Uporabne tudi kot grizalo
 • V kompletu: 12 kock
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Garancija na zadovoljstvo
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
KOCKA NA KOCKO - RAZVOJ
Nepogrešljiv del vsakega otroštva so seveda kocke! Najbolj priljubljene in razširjene igrače, ki nosijo pečat časa, in to seveda z razlogom. Enostavni elementi, s katerimi pri otroku izpopolnjujemo osnovne motorične oziroma gibalne spretnosti in kognitivne funkcije razmišljanja, spoznavanje barv, osnovnih vzorcev, živali, hrane, številk ter zvokov. Kocke so proizvedene iz popolnoma varnih PVC materialov, brez škodljivih premazov in barv, tako da jih otroci lahko nesejo tudi v usta.
KVALITETNA ZABAVA
Pri razvoju kock smo imeli v mislih, da vsako sekundo otrokove igre z njimi zapolnimo z dražljaji, ki bodo aktivirali otroka, njegove misli in gibe. Na vsaki stranici posamezne kocke je odtisnjen motiv, z določeno funkcijo. Prek kock bo vaš otrok spoznaval različne živali, sadje, zelenjavo, razne teksture, ter oblike. Mehka tekstura pomaga, ko malčkom rastejo zobki, saj jih lahko žvečijo in grizejo po mili volji.
UČENJE PREK IGRE
Iz stranic kock so izbočene različne oblike, ki jih lahko malčki vstavijo v vdolbinice drugih kock ter se tako učijo skladnosti oblik. Odtisi številk ter računski znaki pomagajo, da se otroci spoznajo tudi z osnovnim matematičnimi elementi in operacijami. Ker so iz zdravju prijaznih materialov jih lahko uporabimo tudi za igro pri kopanju. Nežne barve so prijazne tudi do mladih otroških oči, saj je dokazano da žive barve dostikrat vznemirjajo otrokovo počutje.

Dodatne informacije

 • 12 kock

 • PVC

 • 5 x 5 x 6 cm

 • starost od 0 do 4 let

 • igranje mora potekati pod nadzorom staršev ali skrbnikov. Če se kocke poškodujejo, strgajo ali razrežejo na več manjših delov niso več primerne za igro, saj zaradi manjših sestavnih delov lahko pride do zaužitja ali zadušitve.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.