SkillStar igralni set, ki razvija kreativnost in ročne spretnosti

25 komentarjev
ocena 4,5/5,0

29,90 

Izberite količino:

1x 29,90 / kos
Najbolj popularno
2x 25,90 / kos PRIHRANITE 8,00 
Najboljša cena
3x 23,90 / kos PRIHRANITE 18,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 7 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Otroci bodo navdušeni nad novim igralnim setom SkillStar, ki v priročnem kovčku skriva neskončno zabavo! SkillStar igralni set je sestavljen iz 60 plastičnih vijakov v 5 različnih barvah, plastičnega baterijskega izvijača, 3 različnih nastavkov za izvijač in aktivnostne table, ki se zloži v prenosni kovček. Otroci lahko ustvarjajo neskončno število zanimivih vzorcev in razvijajo motorične spretnosti, štetje, zaznavo barv ter oblik.

 • 3 v 1: učenje, ustvarjanje, zabava
 • kreativno ustvarjanje brez nereda in umazanije
 • igralni set se zloži v prenosni kovček
 • razvija motorične spretnosti
 • razvija zaznavo barv in vzorcev
 • uči osnove štetja
 • V kompletu: 1x igralni set SkillStar (60 barvnih vijakov v rumeni, zeleni, modri in rdeči barvi in v 3 različnih oblikah, baterijski plastični izvijač, 2 nastavka za izvijač, 1 ročni plastični izvijač, 1x aktivnostna tabla, ki se zloži v kovček, navodila za uporabo)
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Garancija na zadovoljstvo
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
OD VLAKA DO ČOLNA, OD ROŽE DO RIBE
SkillStar igralni set s pomočjo 60 različnih vijakov nudi otrokom neskončno možnosti pri ustvarjanju! V kompletu je priloženih 10 različnih motivov z navodili, ki jih otroci ustvarijo s pomočjo baterijskega izvijača in barvnih vijakov. Aktivnostna tabla služi hkrati za ustvarjanje in prenosni kovček, ki pospravi celoten igralni set na varno in ga lahko vzamete s seboj kamorkoli!
UČENJE, USTVARJANJE IN ZABAVA V ENEM
Otroci s SkillStar igralnim setom razvijajo motorične sposobnosti, ročne spretnosti, kreativno razmišljanje, zaznavo barv, oblik in vzorcev. Je odlična igrača, ki skozi ustvarjanje otroka hkrati uči in zabava! SkillStar ponuja neskončno možnosti ustvarjanja, priloženih pa je 10 slik z navodili, ki jih otroci lahko sami poustvarijo. Igralni set ponuja zabavo brez umazanije in nereda in je primeren za otroke od 3 leta starosti naprej.

Dodatne informacije

 • 1x igralni set SkillStar (60 barvnih vijakov v rumeni, zeleni, modri in rdeči barvi in v 3 različnih oblikah, baterijski plastični izvijač, 2 nastavka za izvijač, 1 ročni plastični izvijač, 1x aktivnostna tabla, ki se zloži v kovček, navodila za uporabo)

 • 2x AA za baterijski izvijač, niso priložene

 • 23 cm x 19 cm

 • Igralni set ni primeren za otroke mlajše od 3 let, saj je sestavljen iz več manjših delov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve. Igranje je obvezno pod nadzorom staršev ali skrbnikov. Shranjujte nedosegljivo otrokom in hišnim ljubljenčkom, kadar jih nimate pod nadzorom.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.