Pingvin Kid družabna igra za 2-4 igralce

Original price was: 17,90 €.Current price is: 15,90 €.(-11%)

Izberite količino:

1x 15,90 / kos
Najbolj popularno
2x 14,90 / kos PRIHRANITE 2,00 
Najboljša cena
3x 11,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 18 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Krajši zimski dnevi in praznični večeri so odlična priložnost za družinska druženja ob zabavnih družabnih igrah za vso družino. Igra Pingvin Kid na ledu je primerna za vse otroke že od 3 let starosti naprej, hkrati pa navdušuje tudi babice in dedke!

  • Pingvin Kid stoji na sredini zaledenelega jezera in čaka na vas!
  • Igralci morajo s kladivci previdno razbijati zaledenelo površino po navodilih ledenega smerokaza
  • Kdor Pingvinu po imenu Kid spodnese tla pod nogami, je poraženec
  • Igra je primerna za 2-4 igralce, od 3 let starosti naprej
    + ni primerna za otroke, mlajše od 3 let, zaradi sestave iz več manjših delov
  • V kompletu: Pingvin Kid, 4 podstavki za ledeno jezero, okvir za jezero, 2 kladivi, ledeni smerokaz, 19 temnih ledenih kock in 19 svetlih ledenih kock
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
NESKONČNA ZABAVA S PINGVINOM PO IMENU KID
Družabna igra, ki navdušuje s preprostimi navodili ter hkrati aktivira miselne in motorične sposobnosti! Zaradi edinstvene oblike se ledena površina pod Kidovimi nogami lomi vsakič drugače, zato je igranje vedno zabavno in razburljivo!
KAKŠNA SO PRAVILA IGRE?
Skrbno sestavimo zaledenelo jezero in ga postavimo na priložene podstavke. Pingvin Kid čaka na sredini jezera. S kladivci previdno razbijamo ledeno površino po navodilih ledenega smerokaza, ki nam pokaže, katero barvo ledenih kock moramo razbiti. Kdor prvi izbije Kidu tla pod nogami, je poraženec in igra se lahko začne znova! Popestrite svoj prosti čas z razburljivo družabno igro, ki navdušuje najmlajše in mlade po srcu vseh starosti! Podarite svojim otrokom svoj čas in druženje ob zabavni družabni igri Pingvin Kid na ledu!

Dodatne informacije

  • Pingvin Kid, 4 podstavki za ledeno jezero, okvir za jezero, 2 kladivi, ledeni smerokaz, 19 temnih ledenih kock in 19 svetlih ledenih kock

  • igra ni primerna za otroke, mlajše od 3 let, saj je sestavljena iz več manjših delov, ki jih lahko otrok zaužije ali se z njimi zaduši.

Navodila

S klikom na spodnjo povezavo lahko odprete, prenesete in po želji natisnete navodila za uporabo izdelka:

Priloge

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.