PaintingKit, 86-delni set barv in preostalih pripomočkov primeren za odrasle in otroke

Original price was: 29,90 €.Current price is: 21,90 €.(-27%)

Izberite količino:

1x 21,90 / kos
Najbolj popularno
2x 18,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 16,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 15 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

PaintingKit je 86-delni komplet, ki združuje vse od barvic, voščenk, oljnih pastel, akvarelnih barv pa do drugih pripomočkov kot so škarje, šilček, ravnilo,… Barve so najvišje kvalitete in pridejo pospravljene skupaj z drugimi pripomočki v kompaktnem kovčku, ki bistveno olajša transport. 

 • Odličen set za pričetek novega šolskega leta
 • Otroku nadgradi kreativno razmišljanje in ga nauči organizacije
 • Primeren za otroke starejše od 3 let kot tudi za odrasle 
 • Prikladen kovček z ročajem za preprost transport
 • Kovček uporaben tudi po porabljenih barvah
 • Barve najvišje kvalitete
 • Paket vsebuje: 12x barvica, 24x debeli flomaster, 12x oljne pastele, 12x voščenka in 12x akvarelna barva, 1x škarje, 1x radirka, 1x ravnilo, 6x barvna sponka, 1x svinčnik, 1x šilček, 1x lepilo, 1x gobica
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

86-delni komplet

V kovčku prejmete kar 12 barvic, 24 debelih označevalcev besedila, 12 oljnih pastel, 12 voščenk in 12 akvarelnih barv. Od pripomočkov prejmete vse od škarij, radirke, ravnila, 6 sponk, svinčnika, šilčka lepila in gobice.

Komplet primeren za vsakogar

Primeren je za vse, ki so starejši od 3 let, vse od otrok pa do odraslih. Ker je komplet tako obširen zadovolji vse od najbolj zahtevnih umetnikov pa do popolnih začetnikov.

Spodbuja kreativnost

Set spodbuja kreativnost, saj omogoča neskončno možnosti risanja in ustvarjanja na splošno. Najmlajše bo zamotil za dalj časa in jih spravil izpred televizijskih ekranov in tablice.

Najnovejši komentarji naših strank:

Nejc S. 15 min ·
Odličen set, sem ga kupil ženi za ustvarjanje mandal. Počasi ji začenja uspevat, zelo je vesela. Comment's image
Komentiraj Deli
(14)
Kristina L. 27 min ·
Našima dvojčkoma je tale komplet idealen. Barvic in drugih pripomočkov je dovolj za oba, pa še skupaj ustvarjata! Comment's image
Komentiraj Deli
(13)
Lucija G. 28 min ·
Baje je hči vsak dan v vrtcu zatopljena v risanje, pa naj bo to pred vrtcem na travniku ali pa na ležalnikih, ko napoči čas za počitek, preprosto se je ne da odlimat stran od tega kompletka.
Komentiraj Deli
(16)
Ivanka N. 42 min ·
Res so kvalitetne barve, kovček pride prav tako še kako prav. Comment's image
Komentiraj Deli
(5)
Helena P. 38 min ·
Set je bil dostavljen hitro, vse je super, manjkajo samo še čopiči. Lahko te tudi naročim pri vas?
Komentiraj Deli
(8)

Dodatne informacije

 • 12x barvica, 24x debeli flomaster, 12x oljne pastele, 12x voščenka in 12x akvarelna barva, 1x škarje, 1x radirka, 1x ravnilo, 6x barvna sponka, 1x svinčnik, 1x šilček, 1x lepilo, 1x gobica

 • 33.5 x 3.5 x 27 cm

 • otroke starejše od 3 let

 • Ker vsebuje paket majhne dele, lahko pride pri otroku do zadušitve. Otroka nadzorujte in pazite, da ne pride do poškodbe. Ni primerno za otroke mlajše od 3 let starosti.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.