MiniDron, inovativni mini dron, ki sledi gibom vaše roke

36,90 (-8%)

Izberite količino:

1x 36,90 / kos
Najbolj popularno
2x 31,90 / kos PRIHRANITE 10,00 
Najboljša cena
3x 27,90 / kos PRIHRANITE 27,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 5 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Preprosto ga vrzite v zrak in MiniDron usmerjajte s pametno zapestnico! MiniDron bo sledil gibom vaše roke, medtem ko ga boste lahko usmerjali naprej, nazaj in izvajali 360 ° obrate!

 • Inovativno vodenje s pametno zapestnico
 • 10-15 minutno letenje
 • Avtomatsko izogibanje oviram
 • BREZPLAČNI daljinski upravljalnik
 • Visoka kvaliteta
 • Notranja in zunanja uporaba
 • Popolno darilo
 • Paket vključuje: 1x MiniDron z vgrajeno baterijo, 1x pametna zapestnica, 1x polnilni kabel USB, 1x daljinski upravljalnik BREZPLAČNO (deluje na 3x AAA baterije, ki niso priložene)
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
POPOLNA IGRAČA MINI DRON
Preprosto ga vrzite v zrak in MiniDron usmerjajte s pametno zapestnico! MiniDron bo sledil gibom vaše roke, medtem ko ga boste lahko usmerjali naprej, nazaj in izvajali 360 ° obrate!
PAMETNA ZAPESTNICA
Nadenite pametno zapestnico in upravljajte dron z enostavnimi gibi vaših rok! Inovativna tehnologija sledenja gibanja vam omogoča, da usmerjate MiniDron v vseh smereh! Baterija MiniDrona zdrži od 10 do 15 minut, samostojna baterija in polnilni USB kabel pa vam omogoča priročno polnjenje!
3 NAČINI UPRAVLJANJA
Vklopite stikalo in vrzite MiniDron v zrak! Upravljate ga lahko s pametno zapestnico, priloženim daljinskim upravljalnikom ali pa ga nastavite na samodejni način, saj mu infrardeči senzorji omogočajo avtomatsko izogibanje oviram!

Dodatne informacije

 • 1x MiniDron z vgrajeno baterijo, 1x pametna zapestnica, 1x polnilni kabel USB, 1x daljinski upravljalnik BREZPLAČNO (deluje na 3x AAA baterije, ki niso priložene)

 • MiniDron: rumena, pametna zapestnica črna

 • Nadzirate ga lahko z ročno zapestnico, daljinskim upravljalnikom ali nastavite na samodejni letenje, ter ga preprosto priključite in vržete v zrak.

 • ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi majhnih delov, ki lahko povzročijo zaužitje ali zadušitev. Otroci, mlajši od 12 let, naj igračo uporabljajo pod nadzorom odraslih. Igrače ne uporabljajte v deževnem ali vetrovnem vremenu.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.