MemoryStar odtisni set brez črnila za nepozabne spomine

17,90 (-10%)

Izberite količino:

1x 17,90 / kos
Najbolj popularno
2x 14,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 11,90 / kos PRIHRANITE 18,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 10 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Ujemite odtise majhnih dojenčkovih dlani in stopal ter ustvarite nepozabne spomine.

  • Črnilo in nežna otroška koža ne prideta v stik
  • Preprosto za uporabo – tako za starša, kot za dojenčka
  • V spominskem setu je 1 odtisna ploščica s črnilom in 2 kartončka za odtis
  • V kompletu sta 2 seta za odtis 2 rokic in 2 nogic
  • Zunanje mere okvirja: 12,5x8 cm
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
NEPOZABNI SPOMINI
Odtise dojenčkovih stopal in dlani je pogosto težko narediti, saj se dojenček ves čas premika in ne želi sodelovati. S to čudovito spominsko kartico, boste odtis ustvarili hitro in enostavno. Odtis, ki ga boste ustvarili, bo lep in natančen. Kartico s črnilom namreč preprosto postavite ob bel papir, odtisnete stopalo ali dlan, umaknete črnilo in že imate čudovito spominsko kartico. Odtis ne bo nikoli razmazan ali uničen.
VARNA IN ENOSTAVNA UPORABA
Najbolje pri tej spominski kartici je to, da je uporaba varna in enostavna za oba – starša in dojenčka. Nežna dojenčkova koža pri ustvarjanju odtisa ne pride v direktni stik s črnilom. Packanja pri ustvarjanju odtisa ni, prav tako pa vaš dojenček ne bo imel umazanih stopal in dlani.
NAJLEPŠI SPOMINI, USTVARJENI V NEKAJ TRENUTKIH
Zagotovo si želite za vedno zapomniti kako drobna so bila stopala in dlani vašega dojenčka, ko je bil star le nekaj tednov. S tem kompletom boste v nekaj minutah ustvarili čudovite spominske kartice, ki vas bodo vsak dan spomnile na to, kako majhen je bil vaš dojenček.

Dodatne informacije

  • 12,5×8 cm

  • 9,5×7,5 cm

  • črna

  • 2x MemoryStar set (2x papir s črnilom, 4x kartonček za odtis)

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.