MagicWaterBook, komplet 3 magičnih pobarvank z vodnimi pisali za ustvarjanje brez umazanije

Original price was: 25,99 €.Current price is: 18,99 €.(-27%)

Izberite količino:

1x 18,99 / kos
Najbolj popularno
2x 16,99 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 14,99 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 6 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Inovativne vodne pobarvanke brez packanja za večkratno uporabo – vse, kar potrebujete, je le nekaj kapljic vode s katero napolnite magično pisalo in ustvarjanje se lahko začne! Barvanje z magičnim mokrim pisalom odkrije čudovite ilustracije, ko se slika posuši pa ilustracija izgine!

 • Barvanje brez packanja
 • 3 različni motivi in 3 pisala
 • Pobarvanko lahko uporabljate znova in znova
 • Spoznavanje barv in novih pojmov
 • Razvoj motoričnih sposobnosti
 • Popolno darilo za vsakega otroka
 • Paket vsebuje: 3x magična pobarvanka, 3x magično vodno pisalo
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

NESKONČNA ZABAVA ZA OTROKE

MagicWaterBook pobarvanke so uspešnica med najmlajšimi! Medtem, ko otroci barvajo s priloženim vodnim pisalom, se barve vzorca zmešajo skupaj in prikažejo čudovite ilustracije! Ko se pobarvanka posuši, jo lahko ponovno uporabite!

Barvanje brez packanja

Pozabite na packarijo ob uporabi vodnih barvic! Priloženo pisalo napolnimo z vodo in medtem, ko otrok z njim barva po sliki se spodaj prikažejo čudovite ilustracije, vse ostalo pa ostane čisto!

3 motivi za večkratno uporab

Ko se slika posuši ilustracija izgine in pobarvanko lahko uporabite znova! Motivi podvodnega sveta, živali in otroških aktivnosti bodo vedno znova zanimiv ustvarjalni pripomoček in čudovito darilo za otroke!

Dodatne informacije

 • 3x magična pobarvanka, 3x magično vodno pisalo

 • podvodni svet, živali, otroške aktivnosti

 • knjiga: 19 x 15.5 cm, pisalo: 13.5 x 1.5 cm

 • vsaka ima 8 strani, od tega so 4 strani “magične”, na preostalih 4 pa so različni pojmi z opisi.

 • Zaradi sestave iz več manjših delov, pobarvanka ni primerna za otroke mlajše od 3 let, ker lahko otrok zaužije majhne dele ali se z njimi zaduši. Odstranite embalažo, preden izdelek izročite otroku.

 • Pobarvanke je potrebno uporabljati samo z magičnimi vodnimi pisali.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.