MagicBlocks, hitrostna igra premikanja ploščic po vzorcu

47 komentarjev
ocena 4,5/5,0

24,90 (-45%)

Izberite količino:

1x 24,90 / kos
Najbolj popularno
2x 22,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 20,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 18 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Odličen izziv za vse mislece vaše družine! Igra MagicBlocks spodbuja uporabo vizualnih in prostorskih spretnosti ter hitro, kritično in logično razmišljanje! Pri tej klasični različici domišljene Rubikove kocke morata nasprotnika hitro premikati ploščice in jih razporediti po vzoru. Na vas je, da potresete, mislite, premikate ploščice in zmagate!

 • Spodbuja uporabo vizualnih in prostorskih spretnosti.
 • Igra bo dobro premešala vaše možgane.
 • Odlična igra za igranje z otroki ali prijatelji.
 • Igrajte jo kjerkoli.
 • Brez baterij ali elektrike.
 • Odlična igra za počitnice ali potovanja.
 • Vsebuje: 2 igralni podlagi, 1 povezano ohišje, 1 prikazovalnik, 48 barvnih ploščic.
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon 100% varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
Kako igrati? Potresite, premaknite ploščice in razrešite!
Igra MagicBlocks je hitrostna igra za telovadbo prstov in možganov dveh igralcev! Pretresite prikazovalnik in tako nastavite naključen barvni vzorec. Oba igralca naenkrat pohitita in premikata ploščice za ujemajoč se vzorec 3 x 3.
Izzovite svoje prijatelje, otroke in družino!
Potresite in tekmujte! Enostavno premaknite barvne ploščice (kot pri Rubikovi kocki) in prvi ponovite vzorec s prikazovalnika. Oba igralca začneta z mrežo brez ene ploščice. Ploščice morata premikati tako, da se osrednjih 9 ploščic ujema z vzorcem prikazovalnika. Sliši se enostavno, ampak MagicBlocks je igra pravih spretnosti, hitrosti in razmišljanja.

Dodatne informacije

 • 2 igralni podlagi, 1 povezano ohišje, 1 prikazovalnik, 48 barvnih ploščic.

 • otroke, starejše od 5 let. Zaradi majhnih delčkov ni primerno za otroke pod 3 leti. Povzročijo lahko zadušitev z vdihavanjem ali zaužitjem.

 • Ne potrebuje baterij.

 • 2 igralca.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.