HockeyStar, lesena družabna igra za 2 ali več igralcev

12 komentarjev
ocena 4,8/5,0

28,90 (-12%)

Izberite količino:

1x 28,90 / kos
Najbolj popularno
2x 24,90 / kos PRIHRANITE 8,00 
Najboljša cena
3x 21,90 / kos PRIHRANITE 21,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 20 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Zabavna družabna igra za vso družino, ki bo izboljšala odnose med otroki in starši. Otroci bodo izboljšali koncentracijo in koordinacijo oči in rok. Ta namizna igra ima klasično leseno konstrukcijo in je okolju prijazna, nestrupena in varna za uporabo.

 • zabavna družabna igra za celo družino
 • narejeno iz ekološkega materiala
 • otroci lahko izboljšajo koordinacijo oči in rok ter miselne procese
 • popolno darilo za rojstnodnevne zabave, božič, očetovski dan, itd.
 • otroci bodo s to igro pozabili na telefone in druge naprave
 • V kompletu: 1x igralna plošča, 10x leseni pak
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
NESKONČNA ZABAVA ZA OTROKE
S to namizno igro bodo vaši otroci neskončno uživali na rojstnodnevnih zabavah, si krajšali dolge zimske dneve in praznične večere.
INTERAKTIVNA IGRA
Zabavna namizna igra za celo družino - uživali bodo tako otroci, kot tudi starši. Za zmago boste potrebovali hitrost uma in spretnost rok.
POPOLNO DARILO
Super darilo za celo družino in za vsako priložnost – rojstni dnevi, božič, novo leto, očetovski dan. Otroci bodo tekom igre izboljšali svojo koordinacijo oči in rok ter miselne procese.

Dodatne informacije

 • 1x igralna plošča, 10x leseni pak

 • les

 • 23 x 37 x 3.2 cm (igralna plošča), 0.8 x 2.8 cm (pak)

 • 2 igralca

 • igra ni primerna za otroke, mlajše od 3 let, saj je sestavljena iz več manjših delov, ki jih lahko otrok zaužije ali se z njimi zaduši.

 • Začnite igro tako, da na obe strani deske položite pet ploščic. Povlecite oba konca elastičnega traku, tako da se zaskočita. Soigralca si data “petko” in začneta igro. Igralec s pomočjo elastičnega traku spušča ploščice, vse dokler ni več nobene ploščice. Igralci ne čakajo na svojo vrsto, temveč streljajo kar se da hitreje. Zmaga tisti, ki prvi očisti tablo.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.