FairyStar dobra vila, ki leti nad vašo roko

33 komentarjev
ocena 4,4/5,0

25,90 (-30%)

Izberite količino:

1x 25,90 / kos
Najbolj popularno
2x 23,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 21,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 16 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Dobrodošli v resnični svet pravljic, kjer dobre vile poletijo in kjer vi držite čarovnijo v svojih rokah! Spremenite vaš dom v pravi pravljični svet, kjer v soju luči na obleki dobra vila pleše in se vrti, kot to nežno narekuje vaša roka. Z dobro vilo FairyStar otroška domišljija poleti v višave, zato je odlično darilo!

 • popolna igrača za vse otroke, ki jih zanima svet pravljic in dobrih vil
 • FairyStar pričara pravljico v vašem stanovanju
 • s pomočjo svetleče obleke, ki se vrti, lebdi in sledi gestam vaših rok
 • ko ne leti, se polni preko priloženega USB kabla
 • prava čarovnija za vse otroke (samostojno igranje 14+ let, mlajši pod nadzorom)
 • Dimenzije: 20 x 12 cm
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Garancija na zadovoljstvo
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
KAKO DELUJE ČAROVNIJA?
Dobra vila leti s pomočjo vrtenja svoje svetleče obleke, ki deluje kot helikopter. Gestam vaših rok sledi s pomočjo senzorja, ki poskrbi, da se dobra vila pomika gor in dol. Dobra vila nad obleko skriva stikalo za vklop, ki ga prestavite na ON, jo nežno primete za noge in pustite, da poleti! Ko doseže pravo hitrost, se bo spustila – takrat približajte roko pod senzor in začela bo slediti vašim gestam.
KO PRAVLJICE OŽIVIJO
Takoj, ko dobra vila FairyStar poleti, se otroška soba spremeni v pravljični svet! V soju luči svoje obleke pleše po zraku in sodeluje z dlanjo vašega otroka. Ustvarja čudovit ambient in poskrbi, da otroška domišljija poleti! Dobra vila leti od 6 do 8 minut naenkrat in potrebuje približno 25–30 minut polnjenja za nove dogodivščine, preko priloženega USB kabla.
ČAROBNO PAMETNA IGRAČA
Leteča vila FairyStar bo poskrbela za poučno zabavo, saj se zaradi senzorja odmika od zaznanih teles. Otroci jo bodo skušali uloviti oziroma preprečiti njen spust in tako posledično razvijali svojo koordinacijo rok in motorične spretnosti, varno v zavetju doma. Čarobna obleka skriva tudi barvne LED diode, ki z utripanjem popestrijo otroško zabavo.

Dodatne informacije

 • 20 x 12 cm

 • dobra vila FairyStar in USB kabel za polnjenje

 • 6–8 minut

 • 25–30 minut

 • Zaradi sestave iz več manjših delov ni primerna za otroke mlajše od 3 let, ker lahko otrok zaužije majhne dele ali se z njimi zaduši. Ob igranju svetujemo spete lase, da ne pride do zapleta vanje med letenjem. Otroci naj igračo uporabljajo pod nadzorom odrasle osebe.

Navodila

S klikom na spodnjo povezavo lahko odprete, prenesete in po želji natisnete navodila za uporabo izdelka:

Priloge

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.