ConstructionKit, 72-delni konstrukcijski set za otroke

Original price was: 31,90 €.Current price is: 29,90 €.(-6%)

Izberite količino:

1x 29,90 / kos
Najbolj popularno
2x 25,90 / kos PRIHRANITE 8,00 
Najboljša cena
3x 22,90 / kos PRIHRANITE 21,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 13 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Kvaliteten sestavljiv komplet z vzgojnim konceptom s katerim bo otrok krepil ročne in konstruktorske spretnosti. Otroci lahko gradijo stabilne konstrukcije v obliki kocke, hiše, rakete in številne druge. Super darilo za vsako priložnost!

  • 72-delni set za neomejene možnosti za igro
  • Spodbuja kreativnost in domišljijo
  • Enostavno se sestavi in razstavi
  • Individualna ali skupinska igra
  • Primerno za fantke in punčke
  • Super ideja za darilo
  • V Paketu: 27x krogla, 45x palica (37 cm)
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

NESKONČNA ZABAVA PRI IGRI

Konstrukcijski set je primeren za vadbo tridemenzionalnega sestavljanja, kjer ustvarjalnost ne pozna meja! ConstructionKit je kvaliteten sestavljiv komplet z vzgojnim konceptom s katerim bo otrok krepil ročne in konstruktorske spretnosti. Otroci lahko zgradijo stabilne konstrukcije v obliki kocke, hiše, rakete in številne druge oblike.

Neomejene možnosti gradnje

S konstrukcijskim setom lahko zgradite vse od najpreprostejših oblik, kot je kocka ali hiša, do arhitekturnih replik veličastnih zgradb, kot je npr. Big Ben ali Eifflov stolp. Kreativna igra je primerna za 1 ali več otrok, saj lahko sodelujejo in skupaj rešujejo izzive.

Enostavno za uporabo

Konstrukcija se zelo enostavno sestavi in razstavi. Palico preprosto vstavite in zasukajte v kroglico, brez bojazni, da se bo konstrukcija razpadla.

Dodatne informacije

  • 27x krogla, 45x palica (37 cm)

  • PVC/ABS

  • Otroci naj ne plezajo po strukturi, zaradi možnosti poškodb. Igralni set ni primeren za otroke mlajše od 3 let, saj je sestavljen iz več manjših delov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve. Ne približujte izdelek ognju.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.