Inovativno pisalo za ustvarjanje 3D risb v 3 različnih barvah 3DPen

Original price was: 31,99 €.Current price is: 24,99 €.(-22%)

Izberite količino:

1x 24,99 / kos
Najbolj popularno
2x 21,99 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 18,99 / kos PRIHRANITE 18,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 16 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Inovativno pisalo 3DPen lahko nariše katerokoli obliko v 3D in spodbuja domišljijo in motorične sposobnosti vaših otrok! 3DPen se upravlja kot navadno pisalo, le priklopite ga v vtičnico, vstavite žarilno nitko in začnete ustvarjati! 

 • Riše risbe v 3D
 • 3 različne organske nitke
 • Enostavna in varna uporaba
 • Primerno za vse generacije
 • Popolno darilo
 • V košarici vas čakajo 3 dodatne žarilne nitke s 50% popustom!
 • Paket vključuje: 1x inovativno pisalo, 3x žarilna nitka PLA, 1x knjiga z navodili, 1x toplotno odporna podlaga, 1x USB kabel
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
USTVARITE POLJUBNE 3D OBLIKE
Inovativno pisalo 3DPen lahko nariše katerokoli obliko v 3D in spodbuja domišljijo in motorične sposobnosti vaših otrok!
KAKO DELUJE?
3DPen priklopite v vtičnico, vstavite žarilno nitko in začnite ustvarjati! 3DPen ima priložene 3 različne organske nitke, ki ob segrevanju tvorijo kakršne koli oblike in se v nekaj sekundah strdijo!
ENOSTAVNA IN VARNA UPORABA
3DPen je zelo enostavno uporabljati, saj se upravlja kot navadno pisalo! Žarilna nitka se segreva skozi telo pisala in ohladi preden zapusti svinčnik, kar ščiti uporabnika pred opeklinami!

Dodatne informacije

 • 1x inovativno pisalo, 3x žarilna nitka PLA, 1x knjiga z navodili, 1x toplotno odporna podlaga, 1x USB kabel

 • pisalo: modra, žarilne nitke: 3 različne barve (barve nitk so izbrane naključno)

 • žarilne nitke tipa PLA in ABS, premera 1,75 mm

 • Preprosto priklopite v vtičnico, vstavite žarilno nitko in začnite ustvarjati! Po 5 minutah neuporabe se avtomatsko izklopi, kar zagotavlja večjo varnost!

 • Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Paket vsebuje majhne dele, ki predstavljajo nevarnost zaužitja ali zadušitve.

Navodila

S klikom na spodnjo povezavo lahko odprete, prenesete in po želji natisnete navodila za uporabo izdelka:

Priloge

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.