Buttons, 100 dodatnih gumbov za izdelek ButtonPliers

Original price was: 21,90 €.Current price is: 13,80 €.(-37%)

Izberite količino:

1x 13,80 / kos
Najbolj popularno
2x 11,80 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 9,80 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 7 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Bi si radi zagotovili dodatno zalogo gumbov za neomejeno ustvarjanje ali popravke na oblačilih? Paket Buttons vsebuje kar 100 dodatnih gumbov!

  • 10 različnih barv
  • Odlična kombinacija z vsemi barvami oblačil in tkanin
  • Izredno preprosta uporaba v kombinaciji s pripomočkom ButtonPliers
  • Gumbi so primerni za majice, otroška oblačila, torbice, klobučke, dekorativno tkanino …
  • Paket vsebuje: 100x gumb
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

Dodatne informacije

  • 100x gumb

  • oranžna, nežno, vijolična, rumena, rdeča, zelena, črna, svetlo in temno modra, bela, nežno roza

  • 9, 5 mm

  • Razprite klešče. Na eno stran klešč namestite del gumba z izbočenim delom za pripenjanje, ki je obrnjen v notranjost klešč na drugo stran klešč pa srebrn krožec s kremplji. Med klešče vstavite tkanino in stisnite. Sledi pritrjevanje drugega dela gumba. Na eno stran klešč namestite barvni krožec s kremplji na drugo stran pa barvni gumb z vdolbino za pripenjanje. Vmes vstavite tkanino in stisnite. Sedaj gumb lahko zapnete.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.