Baterije 18650C x2, komplet polnilnih baterij za DoorBell DUO

26 komentarjev
ocena 4,1/5,0

19,90 

Izberite količino:

1x 19,90 / kos
Najbolj popularno
2x 16,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 14,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji. 19 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Varčne polnilne baterije 18650 (2200Mah, 3.7V), primerne za pametni hišni zvonec DoorBell DUO. Polno napolnjene delujejo od 4-6 mesecev.

  • polnilne baterije
  • 2 v kompletu
  • 4-6 mesečno delovanje ob 1 polnjenju
  • V kompletu: 2x bateriji 18650C
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji.
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

Dodatne informacije

  • 2x bateriji 18650C

  • polnilne baterije za večkratno uporabo. Ko so polno napolnjenje (polnjenje 24 ur) delujejo od 4-6 mesecev.

  • 2200Mah, 3.7V

  • ne uporabljajte hkrati uporabljenih in novih baterij, ne puščajte baterij na soncu ali v bližini ognja, če pride do fizične poškodbe baterij, prenehajte z uporabo.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.