Oximeter, merilec kisika v krvi + merilec utripa

25 komentarjev
ocena 4,1/5,0

21,90 (-27%)

Izberite količino:

1x 21,90 / kos
Najbolj popularno
2x 18,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 16,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 9 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Prenosni prstni merilec kisika v krvi omogoča spremljanje saturacije kisika kjerkoli in kadarkoli. Vstavite prst v oksimeter in v nekaj sekundah se na zaslonu izpiše vrednost saturacije kisika in utrip s preizkušeno natančnostjo. 

 • Izjemen merilec kisika v krvi in utripa 
 • LED zaslon z digitalnim prikazom meritev 
 • Enostavna uporaba
 • Deluje na baterije
 • Indikator izpraznjenosti baterij
 • Avtomatski izklop ob neuporabi
 • Paket vsebuje: 1x naprstni merilec kisika v krvi in utripa, 1x pas za okoli roke, 1x torbica za shranjevanje
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Garancija na zadovoljstvo
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

Kakovosten oksimeter

Pulzni oksimeter natančno meri saturacijo kisika (SpO2), utrip, indikator jakosti signala in pletizmografski valovni format.

Majhek in lahek

Naprava za merjenje kisika v krvi in utripa je prenosljiva in lahka ter enostavna za uporabo.

Primeren za vse generacije

Oximeter je primeren tako za odrasle kot tudi za otroke s težo več kot 10 kg.

Dodatne informacije

 • 1x naprstni merilec kisika v krvi in utripa, 1x pas za okoli roke, 1x torbica za shranjevanje

 • 58 x 32 x 33 mm

 • Merilno območje: 30BPM-240 BPM

 • Za delovanje potrebuje 2 bateriji 1,5V tip AAA (niso priložene), ki pri redni uporabi omogočajo avtonomijo delovanja 120 ur.

 • Ne premikajte prstov ali telesa med merjenjem. Ko se na zaslonu pojavi znak, ki označuje prazne baterije, lahko naprava prikazuje netočne podatke.

 • 1. Pred uporabo si skrbno umijte roke. 2. Ob prvi uporabi v napravo vstavite baterije. 3. Vstavite prst (običajno kazalec) v napravo, do konca, ob tem se naprava nekoliko razširi in se prilagodi širini prsta. 4. Kratko pritisnite na edini gumb na napravi, da se naprava vklopi in začne meriti pulz in nasičenost s kisikom. 5. Počakajte nekaj sekund (okoli 10 do 15 sekund), da naprava pokaže rezultat meritve. 6. S ponovnim pritiskom na gumb lahko spremenite način prikaza rezultatov. 7. Odstranite napravo s prsta. Naprava se bo po parih sekundah samodejno izklopila.

 • Noht na merjenem prstu ne sme biti lakiran, ker to lahko vpliva na rezultat meritve. Svetujemo, da meritev opravite s toplimi rokami oz. prsti.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.