SpiceRack, stojalo za začimbe

Original price was: 33,90 €.Current price is: 26,90 €.(-21%)

Izberite količino:

1x 26,90 / kos
Najbolj popularno
2x 22,90 / kos PRIHRANITE 8,00 
Najboljša cena
3x 20,90 / kos PRIHRANITE 18,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 14 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

V paketu prejmete izvlečno stojalo ter 6 posodic za začimbe! Odlična izbira za prihranek prostora v kuhinji, boljšo organizacijo in enostavnejšo pripravo hrane!

 • Stojalo za začimbe namestite pod polico
 • Ko potrebujete začimbe, predal preprosto izvlecite
 • Prihranite prostor – stojalo pospravite pod polico, ko ga ne potrebujete
 • Predal za začimbe lahko namestite na zunanje ali notranje police
 • 6 dodatnih kakovostnih posodic za začimbe
 • Odlična organizacija vaših najljubših začimb
 • Brez umazanije – posodice za začimbe odlično tesnijo
 • Pretresite začimbe iz vrečk in škatlic in ohranite svežino dlje časa
 • Namestitev brez vrtanja in poškodb pohištva
 • Uporaba: Stojalo za začimbe namestite pod polico. Odlepite samolepilni listič ter stojalo na polico zataknite z izbočenimi ročicami. Držite 30 sekund, da se lepilo dobro prime pod polico. Počakajte 24 ur, preden začnete z uporabo. Stojalo je primerno za kuhinjske police oz. elemente širše od 32 cm. V eno stojalo lahko popravite 6 priloženih posodic za začimbe. Maksimalne velikosti posodic za začimbe, ki jih lahko pospravite v predal so 12 x 5 x 5 cm. Predal z začimbami potisnete pod polico, ko pa jih potrebujete, ga izvlečete.
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

Stojalo za začimbe preprosto namestite pod polico in prihranite prostor v kuhinji!

Predal za začimbe pospravite pod polico, ko pa ga potrebujete, ga preprosto izvlecite!

V paketu prejmete še 6 kakovostnih posodic za začimbe, ki se odlično prilegajo v stojalo!

Dodatne informacije

 • Stojalo za začimbe namestite pod polico. Odlepite samolepilni listič ter stojalo na polico zataknite z izbočenimi ročicami. Držite 30 sekund, da se lepilo dobro prime pod polico. Počakajte 24 ur, preden začnete z uporabo. Stojalo je primerno za kuhinjske police oz. elemente širše od 32 cm. V eno stojalo lahko popravite 6 priloženih posodic za začimbe. Maksimalne velikosti posodic za začimbe, ki jih lahko pospravite v predal so 12 x 5 x 5 cm. Predal z začimbami potisnete pod polico, ko pa jih potrebujete, ga izvlečete.

 • 32 x 13,5 cm (velikost stojala), 10 x 3,7 cm (posodica za začimbe)

 • PP

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.