PressBottle, inovativen dozirnik olja in podobnih tekočin na pritisk

19,90 

Izberite količino:

1x 19,90 / kos
Najbolj popularno
2x 17,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 14,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 10 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Z dozirnikom PressBottle ne boste nikoli preveč naoljili solate ali zamastili mesa pri pečenju. Preprečite vse oljnate nesreče in ohranite čiste roke pri natančnem odmerjanju enakomernih žlic olja, kisa, solatnega prelica ali drugih tekočin. Nepogrešljiv pripomoček, ki bo vašo kuho in kuhinjo ohranil čisto in zdravo.

 • Natančno odmerjanje
 • Primeren za olje, prelive, omake ali kis
 • Estetski videz
 • Manj mastna hrana
 • Čiste roke
 • Čiščenje v pomivalnem stroju
 • Material: ABS plastika (brez BPA, ne toksično) in steklo
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
ŽLIČKO PO ŽLIČKO
Z dozirnikom PressBottle lahko natančno izmerite količino preliva, kisa ali olja, ki ga boste dodali k vaši solati ali mesu. Nikoli se vam ne bo po nesreči izlilo olje in uničilo solate. V dozirnik natočite olje. S pritiskom na gumb v merilni del na vrhu flaške odmerite potrebne žličke olja in le to nato zlijte na vašo hrano. Okusen in zdrav obrok vedno in znova.
PRIROČNO
Rokovanje z dozirnikom PressBottle je enostavno in elegantno. Steklena flaška za sprotno spremljanje količine. Enostavno izlivanje in kontroliranje porabljenega olja za bolj zdrave in okusne obroke. Pri tem si ne boste umazali rok, vaša kuhinja pa bo ostala čista in neugledna trgovska pakiranja flaš olja, kisa in prelivov bodo izginili iz vašega pulta. Naj vaša kuhinja daje vtis urejenosti in organiziranosti, saj taki ste tudi vi.
NA IZBIRO
Dozirnik PressBottle je izdelan iz kvalitetnega stekla in zdravju prijazne BPA plastike, ki zagotavlja varno in dolgo uporabo, čistite pa ga lahko kar v pomivalnem stroju. Veliko zadovoljstva in užitkov pri kuhi vam želimo, pa dober tek!

Dodatne informacije

 • ABS plastika (brez BPA, ne toksično) in steklo

 • 500 ml

 • 0,535 kg

 • siva

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.