ColdStar komplet hladilnih vložkov za ledeno mrzlo pijačo

19,90 

Izberite količino:

1x 19,90 / kos
Najbolj popularno
2x 17,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 15,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 19 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Tudi vi obožujete ledeno hladno pijačo? Inovativni ColdStar hladilni vložek bo vašo pijačo v ohladil v trenutku in ohranjal njeno temperaturo tudi med pitjem! ColdStar hladilni vložek damo v zamrzovalnik za 3-4 ure in ga ledeno hladnega vstavimo v steklenico s pijačo. Vsak požirek bo ledeno hladen, saj ColdStar objame vrh steklenice in vsak požirek sproti ohladi. Ker je narejen iz nerjavečega jekla in za ohladitev ne vsebuje vode ali ledu, pijače ne razredči!

 • v paketu 2x ColdStar za druženje ob ohlajeni pijači
 • inovativen sistem, ki pijačo ohladi in jo tudi ohranja hladno
 • dodani ledeni kristali, ki zadržujejo temperaturo
 • izdelan iz nerjavečega jekla
 • pijače med hlajenjem ne razredči
 • primerno za vse steklenice od 0,5 l
 • V kompletu: 2x hladilni vložek
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
COLDSTAR HLADI OD PRVEGA DO ZADNJEGA POŽIRKA
Inovativni hladilni vložek ColdStar vašo pijačo ohladi in ohranja hladno vse od prvega do zadnjega požirka. Pijače ne razredči, saj jo hladi s pomočjo lastne nizke temperature. ColdStar preprosto vstavite v steklenico in naredite ledeno hladen požirek! Steklenico neprodušno objame in vsak požirek sproti ohladi preko svojega ledeno mrzlega sistema.
NAJBOLJŠI PRIJATELJ PIVA V STEKLENICAH
ColdStar je bil zasnovan posebej za ljubitelje mrzlega piva in se popolno prilega vsem 0,5 l steklenicam. Vaše najljubše pivo pijete skupaj s ColdStar v steklenici ali pa ga sproti točite v kozarec. Ob prvi vstavitvi v steklenico bodite previdni, saj se pivo lahko rahlo speni. ColdStar vstavite v celoti in ga dobro pritisnite ob steklenico, da jo neprodušno objame. V kompletu sta 2 hladilna vložka, zato boste uživali v ledeno hladnem pivu ob najboljši družbi!

Dodatne informacije

 • 2x hladilni vložek

 • nerjaveče jeklo in ledeni kristali

 • pijačo v steklenicah in kozarcih

 • izdelka ne segrevajte za potrebe sterilizacije. Pred uporabo ga 3-4 ure hladite v zamrzovalniku. Hladilne vložke imate lahko ves čas v zamrzovalniku in jih uporabljate po potrebi.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.