CleaningKit, čistilni set za temeljito čiščenje tipkovnice, slušalk ter zaslonov pametnih naprav (7 v 1)

21,90 (-24%)

Izberite količino:

1x 21,90 / kos
Najbolj popularno
2x 18,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 16,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 9 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Čistilni set za čiščenje zaslonov pametnih naprav, tipkovnice in slušalk je obvezna oprema, če želite ohranjati dolgo življenjsko dobo vaših naprav! Čistilni set za pametne naprave ima 7 učinkovitih sestavnih delov – zaponka za odstranitev tipk, krtačka za čiščenje tipkovnice, čistilni svinčnik za slušalke, ki vsebuje silikonsko konico, mini krtačko in gobico, razpršilno stekleničko ter flanelasti del za zaslone. Vse to je pospravljeno v majhen in priročen set, ki ga lahko pospravite v katerokoli torbo!

 • Čiščenje zaslona – poškropite s stekleničko in obrišite s flanelastim delom
 • Čiščenje slušalk – s silikonsko konico in mini krtačko očistite neprivlačno umazanijo in ušesno maslo, ki se nabere na slušalkah
 • Čistilni svinčnik za slušalke je zložljiv
 • Čistilni svinčnik ima tudi gobico, ki poskrbi za čisto ohišje slušalk
 • Čiščenje tipkovnice – z zaponko odstranite tipke, s krtačko pa očistite umazanijo, ki se nahaja v notranjosti
 • Krtačko za čiščenje enostavno potisnite ven in jo po uporabi pospravite
 • V stekleničko lahko nalijete vodo ali alkoholno raztopino za uničevanje bakterij
 • Dolga življenjska doba ter temeljito razkuževanje
 • Odstranite bakterije, ki se nabirajo na vaših napravah
 • Priročen pripomoček, ki ga lahko pospravite kamorkoli
 • Paket vsebuje: 1x čistilni set 7v1
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

Set za čiščenje tipkovnice, slušalk ter zaslonov pametnih naprav ima 7 uporabnih elementov!

Zaponka za tipke in krtača za čiščenje tipkovnice, čistilni svinčnik s silikonsko konico, gobico in krtačko za čiščenje slušalk ter razpršilno stekleničko in flanelasti del za čiščenje zaslonov!

Temeljito čiščenje umazanih slušalk za ušesa!

S silikonsko konico ter mini krtačko temeljito očistite umazanijo in ušesno maslo, ki se nahaja na predelu, ki gre v ušesa, gobica pa bo poskrbela za čistočo ohišja!

V tipkovnici se nabere največ bakterij in umazanije!

Z zaponko za tipke odstranite tipke iz tipkovnice, s krtačko, ki jo enostavno potisnete ven iz seta pa očistite umazanijo, ki se nahaja v notranjosti.

Dodatne informacije

 • 1x čistilni set 7v1

 • modra

 • 14, 3 x 4, 4 cm (velikost seta), 2, 8 cm (velikost krtačke, ki jo potisnete ven)

 • Tipkovnico očistite tako, da z zaponko za tipke odstranite tipke iz tipkovnice. Prah v notranjosti tipkovnice očistite s priloženo krtačo. Za slušalke je odlična izbira čistilni svinčnik, ki ga najprej raztegnete. Ima silikonsko konico s katerimi temeljito očistite predel, kjer se nabira ušesno maslo. Z mini krtačko, ki se nahaja na svinčniku očistite predel, ki gre v ušesa in odstranite še ves prah. Gobica je namenjena čiščenju ohišja slušalk. Za odstranjevanje prstnih odtisov ter madežev iz zaslona najprej poškropite s tekočino, ki jo nalijete v razpršilno stekleničko. Ostanke obrišete s flanelastim robčkom.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.