Cedilostar zložljivo cedilo

43 komentarjev
ocena 4,1/5,0

26,90 (-10%)

Izberite količino:

1x 26,90 / kos
Najbolj popularno
2x 24,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 22,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 15 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Vedno iščete pravo pokrovko, ko  zaključite s kuhanjem in morate odcediti makarone, zelenjavo, riž ali krompir? Vam običajna cedila zavzemajo ogromno prostora v kuhinjskih omaricah, ki bi lahko bil pametneje izkoriščen? Olajšate si tegobe s tem inovativnim kuhinjskim pripomočkom, ki ga preprosto zataknete za kuhinjski korito in hrano odcedite, po uporabi pa zložite in shranite ob stran predala.

 •  Cedilo je primerno za različna kuhinjska opravila, od pranja zelenjave do odcejanja testenin.
 •  Nastavljivo v vseh pogledih – širina, višina, globina in prostornina se prilagodijo vašemu koritu.
 •  Prilagodljivo je večini kuhinjskih korit zaradi možnosti podaljšanja ročic. Širino enostavno prilagajate z raztegljivimi ročaji, tako da garantirano paše na praktično vsako kuhinjsko korito.
 •  Trpežno in vzdržljivo.
 •  Zložljivo, zato zavzame zelo malo prostora.
 •  Enostavno za uporabo in čiščenje, primerno za v pomivalni stroj.
 • Primerno za: do 66 cm široka kuhinjska korita
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Garancija na zadovoljstvo
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
HITRO IN ENOSTAVNO ODCEDITE, OPERITE ALI POSUŠITE HRANO!
Cedilostar je uporaben kuhinjski pripomoček, ki ga boste z veseljem uporabljali za odcejevanje najrazličnejše hrane, od testenin, krompirja, riža … Prav tako je odlično za spiranje sadja, zelenjave in konzervirane hrane. Z globino prilagajate volumen in s tem količino hrane, ki jo potrebujete.
ZAKAJ JE CEDILOSTAR UPORABNEJŠI KOT OBIČAJNA CEDILA?
Ker je ta inovativen izdelek nastavljiv in prilagodljiv v vseh pogledih. Ko ga uporabljate, enostavno prilagodite globino, ki jo potrebujete , odvisno od same količine hrane, ki jo spirate ali precejate. Prav tako je po uporabi zložljiv v ploščato desko, kar pomeni, da zavzema veliko manj prostora kot običajna cedila, zato je primeren tudi za manjše kuhinje, prikolice, čolne, šotore in vsa potovanja.

Dodatne informacije

 • do 66 cm široka kuhinjska korita

 • silikon (ne vsebuje BPA)

 • primerno za pomivalni stroj.

 • zložljivo v eno ploskev

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.