Cedilostar zložljivo cedilo

20 komentarjev
ocena 4,8/5,0

29,90  26,90 (-10%)

Izberite količino:

1x 26,90 / kos
Najbolj popularno
2x 24,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 22,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 15 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Vedno iščete pravo pokrovko, ko  zaključite s kuhanjem in morate odcediti makarone, zelenjavo, riž ali krompir? Vam običajna cedila zavzemajo ogromno prostora v kuhinjskih omaricah, ki bi lahko bil pametneje izkoriščen? Olajšate si tegobe s tem inovativnim kuhinjskim pripomočkom, ki ga preprosto zataknete za kuhinjski korito in hrano odcedite, po uporabi pa zložite in shranite ob stran predala.

 •  Cedilo je primerno za različna kuhinjska opravila, od pranja zelenjave do odcejanja testenin.
 •  Nastavljivo v vseh pogledih – širina, višina, globina in prostornina se prilagodijo vašemu koritu.
 •  Prilagodljivo je večini kuhinjskih korit zaradi možnosti podaljšanja ročic. Širino enostavno prilagajate z raztegljivimi ročaji, tako da garantirano paše na praktično vsako kuhinjsko korito.
 •  Trpežno in vzdržljivo.
 •  Zložljivo, zato zavzame zelo malo prostora.
 •  Enostavno za uporabo in čiščenje, primerno za v pomivalni stroj.
 • Primerno za: do 66 cm široka kuhinjska korita
14-dnevna možnost vračila izdelka
Garancija na zadovoljstvo
Sledljiva dostava

.

HITRO IN ENOSTAVNO ODCEDITE, OPERITE ALI POSUŠITE HRANO!
Cedilostar je uporaben kuhinjski pripomoček, ki ga boste z veseljem uporabljali za odcejevanje najrazličnejše hrane, od testenin, krompirja, riža … Prav tako je odlično za spiranje sadja, zelenjave in konzervirane hrane. Z globino prilagajate volumen in s tem količino hrane, ki jo potrebujete.
ZAKAJ JE CEDILOSTAR UPORABNEJŠI KOT OBIČAJNA CEDILA?
Ker je ta inovativen izdelek nastavljiv in prilagodljiv v vseh pogledih. Ko ga uporabljate, enostavno prilagodite globino, ki jo potrebujete , odvisno od same količine hrane, ki jo spirate ali precejate. Prav tako je po uporabi zložljiv v ploščato desko, kar pomeni, da zavzema veliko manj prostora kot običajna cedila, zato je primeren tudi za manjše kuhinje, prikolice, čolne, šotore in vsa potovanja.

Dodatne informacije

 • do 66 cm široka kuhinjska korita

 • silikon (ne vsebuje BPA)

 • primerno za pomivalni stroj.

 • zložljivo v eno ploskev

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.