AutoPippa, senzor gibanja za pipo

29 komentarjev
ocena 4,3/5,0

34,90 

Izberite količino:

1x 34,90 / kos
Najbolj popularno
2x 29,90 / kos PRIHRANITE 10,00 
Najboljša cena
3x 25,90 / kos PRIHRANITE 27,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 15 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Predstavljamo vam enkraten senzor gibanja AutoPippa, ki se enostavno montira na katerokoli pipo v vašem domu in je razvit z namenom varčevanja z vodo, krčenja vaših stroškov pri položnicah, minimalizira porabo vode in s tem negativne vplive na okolje. Da je mera polna, si umazane roke lahko umijete brez dotikanja pipe. Z vsemi prednostmi vam AutoPippa prihrani čas za čiščenje in je idealna iznajdba, ki je sedaj za ugodno ceno na voljo tudi vam.

 • Aktivacija toka vode na senzor gibanja
 • Varčevanje z vodo
 • Prihranite pri stroških
 • Dolgo delovanje baterije (do 3 mesece)
 • Vodoodporen
 • Teža: 105 g
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon 100% varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
DVOJNO DELOVANJE
Senzor AutoPippa zaznava predmete pod njim, dodatni senzorji pa so nastavljeni tudi ob strani. Spodnji senzor, ki zaznava navzdol do razdalje 10 cm kontrolira pretok vode v primerih kratkotrajne uporabe vode. V tem primeru se voda odpre, ko se senzor aktivira, ko odtegnete roke pa se tok vode ustavi. Bočni senzor je namenjen za daljše delovanje pipe. Ko zazna gibanje od strani v radiju 5 cm, se vodni tok aktivira in teče 3 minute ne glede na to, če odtegnemo roke. Če med tokom vode v roku teh treh minut ponovno primaknemo roke v okolico senzorja, se vodni tok ustavi.
UČINKOVITOST
Senzor AutoPippa je v prvi vrsti namenjen optimiziranju pri porabi vode, saj s tem preprečimo nepotreben odliv vode in prekomerno uporabo. S to mislijo seveda posežemo tudi v področje okoljske ozaveščenosti, saj je voda bistvena naravna dobrina za preživetje in moramo z njo ravnati pametno in s srcem.
OBLIKOVANJE
Nastavek senzorja AutoPippa je primeren za katerokoli vrsto pipe, saj v kompletu prejmete 6 različnih adapterjev za vse vrste pip v vašem domu. Poleg boste prejeli tudi ključek za montažo in set navodil za uporabo, da boste gotovi, da je način uporabe senzorja optimalen. Senzor ne potrebuje baterij, enostavno ga polnimo prek USB priključka in še to na vsake 3 mesece, saj je poraba energije izjemno majhna.

Dodatne informacije

 • 105 g

 • 60x34x49 mm

 • 0,05-0,8MPa

 • Stranski senzor od 0 do 5cm / Spodnji senzor 0-10cm

 • IPX6

 • USB

 • 1x senzor, 1x kjuč, 3x tesnilni obroči, 6x adapterji (notranji: M20, M-22, G-1/2; zunanji: M-20, M-22, M-24), 1x Navodila

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.