PetTangler, dvostranska krtača za odstranjevanje odpadle dlake in poddlake

Original price was: 18,99 €.Current price is: 11,99 €.(-37%)

Izberite količino:

1x 11,99 / kos
Najbolj popularno
2x 11,15 / kos PRIHRANITE 1,68 
Najboljša cena
3x 10,43 / kos PRIHRANITE 4,68 
14-dnevna možnost vračila izdelka 15 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Nepogrešljiva krtača za razčesavanje, ki ne poškoduje zgornjega sloja dlake in kože! Dvostranska krtača za odstranjevanje odpadle dlake in poddlake je primerna za vse kosmatinčke s srednje dolgo in dolgo dlako. Še posebej nepogrešljiva je v času, ko ljubljenčki menjajo dlako!

 • Nepogrešljiva krtača v obdobju menjave dlake
 • Za pse in mačke s srednje dolgo in dolgo dlako
 • Nežna do kože, neustavljiva v boju z odpadlo dlako
 • Rezila so narejena iz nerjaveče kovine
 • Ergonomsko držalo za udoben oprijem
 • Paket vsebuje: 1x dvostranska krtača za odstranjevanje poddlake in odpadle dlake
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

NEPOGREŠLJIVA KRTAČA ZA PSE IN MAČKE

Dvostranska krtača za odstranjevanje poddlake in razčesavanje dlake je primerna za vse kosmatinčke s srednje dolgo in dolgo dlako! Še posebej je nepogrešljiva v času, ko ljubljenčki menjajo dlako.

Dvostranska krtača za srednje dolgo in dolgo dlako

Krtača ima dve strani – ena je posebej primerna za pse z gosto poddlako, druga pa poskrbi za enostavno odstranitev tudi vseh mehkejših tipov dlake!

Večnamenska uporaba

Dvostranska krtača za razčesavanje dlake je primerna za pse, mačke, zajce, konje in številne druge kosmatinčke. Da pa ne bo samo vaš ljubljenček užival med česanjem, ima PetTangler ergonomsko držalo za udoben oprijem.

Dodatne informacije

 • 1x dvostranska krtača za odstranjevanje poddlake in odpadle dlake

 • nerjaveča kovina, silikon

 • razmak med rezili z 9 zobmi – cca. 5 mm, razmak med rezili z 17 zobmi – cca. 2mm

 • Krtačo je treba vedno uporabljati v smeri rasti dlake. Rezila sicer niso ostra, so pa zelo močna in ob neprimerni uporabi lahko cukajo.

 • Stran z 9 zobmi je primerna za pse z gosto poddlako oz. za pasme, kot so: malamut, akita, novofundlandec, husky, nemški ovčar… Stran s 17 zobmi je primerna za pasme, kot so: pudelj, king charles španjel, zlati prinašalec, papilon, šnavcer…

 • S krtačo izvajamo gibe v smeri rasti dlake in tako izčešemo odpadlo dlako iz kožuha. Pred pričetkom krtačenja moramo poskrbeti, da je dlaka popolnoma suha, saj v primeru mokre dlake krtača nima takšnega učinka kot sicer. Kožuh krtačimo dokler krtača ne zajema več odpadle dlake. Nato dlako enostavno odstranimo iz rezil in nadaljujemo. V primeru, da PetTangler krtača ne drsi lepo po dlaki in se zatika, je potrebno najprej dlako razčesati z navadno krtačo in glavnikom, ter tako poskrbeti, da se v dlaki ne skrivajo kakšni vozlički. Tako bomo poskrbeli za nego z manj stresa in večjim učinkom.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.