Pawly Shower pasja prha iz mehkega silikona

Original price was: 24,90 €.Current price is: 19,90 €.(-20%)

Izberite količino:

1x 19,90 / kos
Najbolj popularno
2x 17,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 15,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 9 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Vsi lastniki psov vemo, da je kopanje lahko eno izmed najbolj stresnih opravil na seznamu! Glavni razlog za to je strah, predvsem pred vodo, ki prihaja iz neznane cevi – Pawly shower silikonski nastavek pa vse to prestavi v vaše roke in vam omogoča popolno kontrolo nad kopanjem brez strahu!

  •  Pawly shower nastavek je univerzalne velikosti, namenjen desničarjem in levičarjem
  •  voda teče z jakostjo običajne prhe, zato je primerna za vse velikosti psov
  •  Pawly shower upravljamo z eno roko, z drugo imamo popolno kontrolo nad psom
  •  lahko ga namestimo na vrtno cev ali prho v kopalnici
  • Velikost: univerzalna
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
Zadovoljstvo na 1. mestu!
Skopan in hkrati zadovoljen pes imata končno skupni imenovalec, imenuje se Pawly shower in je prva izbira tudi za vse tiste pse, ki se kopanja sicer bojijo! Voda skozi Pawly shower teče z enako jakostjo kot voda iz običajne prhe, zato je primeren tudi za uporabo pri vratu, trebuščku in za vse velikosti psov! Dotok vode kontroliramo s preprostim vrtenjem ventila, oblika omogoča spiranje in čiščenje z eno roko ter poskrbi za manj mokrih tal vse naokrog!
BOŽAMO, MASIRAMO IN TUŠIRAMO!
Pawly shower nastavek je narejen in mehkega in trpežnega silikona, ki hkrati boža, masira in tušira! Uporaba je zasnovana na psom najbolj poznan način – posnema božanje z roko, kar se preverjeno odlično obnese že pri suhi negi s Pawly rokavico! Kožuh s Pawly shower enostavno zmočimo, namilimo in očistimo z eno roko, druga roka je prosta in ves čas tuširanja omogoča popolno kontrolo!
LEVIČARJI IN DESNIČARJI ROKE GOR!
Pawly shower je tako preprost in univerzalen za uporabo, da ga lahko uporabljajo tako levičarji kot desničarji, z nastavljivim paščkom pa poskrbi za popolno prileganje vsem velikostim dlani. Nad uporabo boste navdušeni tako vi, kot vaš pes, kar pa je naše glavno in najbolj pomembno poslanstvo. Hitrejše in manj stresno kopanje bo vajino novo najljubše opravilo!

Dodatne informacije

  • univerzalna

  • plastika in silikon

  • modra

  • Pawly shower nastavek, nastavek za cev in pipo, cev

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.