Pawly Print set za varen odtis šapic

30 komentarjev
ocena 4,5/5,0

17,90 (-10%)

Izberite količino:

1x 17,90 / kos
Najbolj popularno
2x 14,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 12,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 15 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Ujemite odtise tačk s setom Pawly print in ustvarite nepozabne spomine! Pawly print je zasnovan tako, da je črnilo varno spravljeno znotraj za to razvitega okvirja, ki poskrbi, da tačka in črnilo ne prideta v stik. Tako ni nevarnosti, da bi črnilo prišlo v stik s pasjim ali mačjim gobčkom in pustilo nepozabne sledi še po tleh stanovanja.

  • Črnilo in tačka ne prideta v stik
  • Preprosto za uporabo – tako za vašega ljubljenčka, kot za vas
  • Pawly print ima 1 odtisno ploščico s črnilom in 2 kartončka za odtis
  • V kompletu sta 2 seta za odtis vseh 4 tačk
  • Notranje mere okvirja: 9,5x7,5 cm
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
VARNA IN ENOSTAVNA UPORABA
Odtis tačke s klasičnim črnilom je lahko pravi podvig, tako za vas, kot za vašega kosmatinca! S Pawly print spominsko tablico je ta naloga varna in enostavna za oba, saj ima črnilo varno spravljeno v za to namenjen okvir in tačka z njim ne pride v stik. Tako ni nevarnosti, da bi črnilo prišlo v stik z jezikom in sluznico, prav tako pa so pred odtisi tačk varna vaša tla in pohištvo.
VEČNI SPOMIN NAREJEN V SEKUNDI
Pawly print komplet 2 setov vsebuje 2x okvir s skritim črnilom in 4 kartončke za odtis vseh 4 tačk. Tačko preprosto položite na okvir s črnilom, nežno pritisnete in delo je opravljeno. Okvir in kartonček previdno ločite in pred vami bo večen odtis tačke, ki ga je priporočljivo 24 ur sušiti na zraku, predno ga pospravite v album ali okvir za sliko.
ČUDOVITA IDEJA ZA DARILO
Pawly print je domiselna ideja za darilo vsem lastnikom psov in mačk! Podarite izvirno darilo, ki bo ustvarilo večen spomin in razveselilo vse pasje in mačje človeške starše.

Dodatne informacije

  • 9,5×7,5 cm

  • črna

  • 2x Pawly print set

  • 1x okvir s črnilom, 2x kartonček za odtis

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.