ZapTest, električni brezkontaktni fazni preizkuševalec

24,90 

Izberite količino:

1x 24,90 / kos
Najbolj popularno
2x 19,90 / kos PRIHRANITE 10,00 
Najboljša cena
3x 16,90 / kos PRIHRANITE 24,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 10 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

ZapTest je nujen pripomoček v žepu vsakega vzdrževalca, saj omogoča hitro in varno diagnosticiranje električnih žic in vtikačev pod napetostjo. Ta brezžični detektor napetosti zapiska in posveti, ko se z njim približate žici ali vtičnici, skozi katero teče elektrika – tako se ni več treba bati, da bi vas še kdaj streslo.

 • Brezkontaktno merjenje napetosti
 • Indikacija toka z LED bliskavico
 • Zvočni indikator napetosti
 • LED svetilka
 • Samodejni izklop
 • Meri dvojno območje AC napetosti: 48V-1000V / 12V-1000V
 • Teža: 18 g
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
VARNOST NA PRVEM MESTU
ZapTest je brezkontaktni merilec napetosti, ki bo s svetlobnimi in zvočnimi signali indiciral, kdaj je naprava blizu določene napetosti. Brez dotikanja merjenega telesa zagotovi varnost pred morebitnim kontaktom z električno napetostjo. Prav tako omogoča funkcijo samodejnega izklopa pa 5 minutah, če električnega toka ne zazna, njegov lahek design pa vas ne ovira pri delu. Odlično orodje za profesionalne električarje in za tiste, ki se s tem ukvarjajo ljubiteljsko.
MULTIFUNKCIJSKA NAPRAVA
Ko je ZapTest blizu predmeta v katerem je tok, se sprožita zvok in LED lučka. Senzor za napetost ima 3 stopnje, posledično tudi zvok in barvo LED lučke prilagaja bližini napetosti. Če testni vir ni pod napetostjo ostane indikator zelene barve in ne piska. ZapTest ima tudi belo LED svetilko za varno delo v temi, ki jo aktivirate z 2-sekundnim pritiskom na tipko.

Dodatne informacije

 • 18 g

 • 3.5 x 3 x 16.5 cm

 • 2x AAA baterija

 • uporaba na lastno odgovornost! Izdelek ni igrača, zato ga shranjujte nedosegljivo otrokom in hišnim ljubljenčkom.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.