WoodWork, 7-delni komplet orodja za vgradnjo tečajev (35 mm)

Original price was: 36,90 €.Current price is: 29,90 €.(-19%)

Izberite količino:

1x 29,90 / kos
Najbolj popularno
2x 25,90 / kos PRIHRANITE 8,00 
Najboljša cena
3x 22,90 / kos PRIHRANITE 21,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 15 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Olajšajte namestitev vrat omare! 7-delni komplet WoodWork vključuje vse kar potrebujete, primeren je za uporabo s katerim koli vrtalnikom in omogoča enostavno namestitev, montažo in odstranjevanje tečajev!

 • 7-delni komplet
 • Enostavno upravljanje
 • Široka uporaba
 • Primeren za 35 mm tečaje
 • Omogoča vrtanje lukenj oddaljenosti 46 mm, 47 mm, 48 mm ali 52 mm
 • Primeren za kateri koli vrtalnik
 • Za uporabo ne potrebujete nobenega posebnega orodja
 • Paket vključuje: 1x vrtalni sveder, 1x ključ, 1x nosilec, 1x globinski zaporni drog, 1x pozicionirni drog, 1x rezalnik lukenj 35 mm, 1x vodilna šablona
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

ENOSTAVNA NAMESTITEV VRAT NA OMARO

7 delni komplet orodja WoodWork je enostaven in primeren za domačo uporabo. Namestite vrata vaše omare preprosto in brez pomoči profesionalca!

ŠIROK SPEKTER UPORABE

Komplet WoodWork ima 35mm pritrdilni zatič in nastavljivec globine. Primeren je za 35mm tečaje, lahko pa ga uporabite tudi za 26mm tečaje. Omogoča vrtanje lukenj za tečaje, ki so med seboj oddaljene 46 mm, 47 mm, 48 mm ali 52 mm.

7-DELNI KOMPLET ORODJA, ZAJEMA VSE KAR POTREBUJETE

7-delni WoodWork komplet vključuje vse, kar potrebujete in deluje s katerim koli vrtalnikom! Razvit je bil posebej za čim natančnejše in enostavnejše vrtanje lukenj za namestitev tečajev!

Dodatne informacije

 • 1x vrtalni sveder, 1x ključ, 1x nosilec, 1x globinski zaporni drog, 1x pozicionirni drog, 1x rezalnik lukenj 35 mm, 1x vodilna šablona

 • plastika + nerjaveče jeklo

 • 450 g

 • 35 mm tečaje, lahko pa ga uporabite tudi za 26mm tečaje.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.