TwistSeat, vrtljiva blazina za lažje vstajanje

14 komentarjev
ocena 4,2/5,0

19,90 (-29%)

Izberite količino:

1x 19,90 / kos
Najbolj popularno
2x 17,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 15,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 19 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Olajšajte si prehod iz sedečega v stoječe stanje in obratno z vrtljivo blazino TwistSeat, ki bo z mehkobo spominske pene in nežno rotacijo poskrbela, da boste bolj mobilni in brez bolečin pri vstajanju in posedanju v avto, iz postelje, stola ali kavča. Še posebej primerno za starejše, za osebe z omejenim gibanjem, bolečinami v kolku, križu in tiste, ki bi si samo olajšali življenje!

  • Z lahkoto v in iz avta
  • 360°rotacija
  • Mehka, udobna in zračna
  • Blazina iz spominske pene
  • Antizdrsna prevleka
  • Material: Spominska pena, flanela in PP (Polypropylen)
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon 100% varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
MAJHEN IZUM – VELIKO OLAJŠANJE
Po navadi niti ne razmišljamo o bolečini, ko vstanemo iz avta ali postelje, ampak vsak od nas se je že srečal ali pa se še bo s trenutkom v življenju, ko bo te brezskrbnosti konec. Starejši, otroci, invalidi, bolniki z bolečinami v kosteh in sklepih in vsi, ki se trenutno ali dlje časa počutimo slabotno, pa se vsakodnevno soočamo s situacijami, ko nam taki gibi povzročajo bolečine in nam onemogočajo normalno gibanje. Z blazino TwistSeat boste sebi ali drugim občutno olajšali prehode iz sedečega položaja in omilili bolečine v kolkih, nogah ali hrbtenici.
OBRAT V PRAVO SMER
Blazina TwistSeat se vrti v radiju 360° okoli svojega centra, tako se izognemo nasilnemu obračanju telesa v druge smeri. Ne potiskajte svojih udov, sklepov in kosti v nasprotno smer na silo in s pomočjo odriva. Blazina vas nežno obrne v smer izhoda in omogoči lažji odriv. Primerno za postelje, avtomobile ter ozke prostore, kot so klopi in stoli.
PRIJETNI MATERIALI
Blazina je sestavljena in kakovostne spominske pene, ki je zračna, mehka in dolgo ohrani svojo obliko. Sedenje v avtomobilu bo prijetnejše in dolge poti bodo znosnejše. Površina blazine je prevlečena s proti drsno prevleko in tako pri premikanju ostane fiksirana na svojem mestu, četudi leži na gladkih usnjenih sedežih.

Dodatne informacije

  • Spominska pena, flanela in PP (Polypropylen)

  • črna

  • 40 x 52 x 2.5 cm

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.