ThunderRegulate, set za domača električna popravila (12-delni set)

Original price was: 49,90 €.Current price is: 35,90 €.(-28%)

Izberite količino:

1x 35,90 / kos
Najbolj popularno
2x 30,90 / kos PRIHRANITE 10,00 
Najboljša cena
3x 26,90 / kos PRIHRANITE 27,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 10 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Set za orodje je izjemno priročen, saj so orodja pospravljena v torbico za enostaven transport. Torbica vključuje vsa potrebna orodja za rezanje in slačenje kablov, priključevanje kabla v terminale in vtičnice. Vsa orodja so enostavna za uporabo in najvišje kakovosti.

 • Olajša električna opravila
 • Hitrejše olupljeni kabli
 • Enostavno priključevanje kablov v vtičnice
 • Vključena torbica za shrambo
 • Širok spekter uporabe
 • Kakovost najvišjega razreda
 • Primerno za darilo
 • Paket vsebuje: 1x tester RJ45 in RJ11 kablov, 1x klešče za 4P,6P in 8P pinske omrežne konektorje (RJ45, RJ22, RJ11), 1x orodje Kd-1 za priključitev kabla v vtičnice, delilnike, 1x 58/59 orodje za slačenje in rezanje kabla, 1x 501 orodje za slačenje in rezanje kabla, 1x rumeno mini orodje za slačenje in rezanje kabla, 1x škatlica s 10 x RJ45 konektorji, 1x navadni izvijač, 1x križni izvijač
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

Set, ki poenostavi delo

Slačenje kablov je ena izmed najbolj nepriljubljenih opravil na področju elektrike, pojavi se pa največkrat. Naš set olajša veliko opravil, s pomočjo klešč, izvijačev in drugih orodij.

Široka uporabnost

S pomočjo torbice lahko set brez težav uredite po svojih željah in ga uporabljate v službi, doma ali v prikolici na morju.

Univerzalnost

Večina orodij je univerzalnih, s pripomočkom za slačenje kablov lahko slačite televizijske kable, kable antene, običajne bakrene kable in vse to opravite hitro in z natančnostjo.

Najnovejši komentarji naših strank:

Sebastjan T. 42 min ·
Uporaben set, sprejemljivo razmerje med ceno in kvaliteto. Comment's image
Komentiraj Deli
(8)
Miha L. 52 min ·
Hitra dostava in odzivna ekipa z uporabnimi izdelki, še bom nakupoval pri vas. Comment's image
Komentiraj Deli
(14)
Tomaž P. 34 min ·
Kdaj pa dobiste malo bolj obširen set? Jaz bi šee Netscroll, dajte nam gušt no
Komentiraj Deli
(13)
Rok T. 52 min ·
Orodja so TOP, osebno najljubši je tisti ki slači. Comment's image
Komentiraj Deli
(9)
Luka S. 56 min ·
Priznam, do nakupa tega seta sem 1x na leto skuril vse kable, da se je odstranil ovoj. Zdaj uporabljam to, čeprav je malo bolj zamudno, je treba za okolje skrbeti. Svet se lahko spremeni, če začnemo sami s sabo. Comment's image
Komentiraj Deli
(9)

Dodatne informacije

 • 1x tester RJ45 in RJ11 kablov, 1x klešče za 4P,6P in 8P pinske omrežne konektorje (RJ45, RJ22, RJ11), 1x orodje Kd-1 za priključitev kabla v vtičnice, delilnike, 1x 58/59 orodje za slačenje in rezanje kabla, 1x 501 orodje za slačenje in rezanje kabla, 1x rumeno mini orodje za slačenje in rezanje kabla, 1x škatlica s 10 x RJ45 konektorji, 1x navadni izvijač, 1x križni izvijač

 • črna

 • 27 x 15.5 x 6.5 cm

 • 915g

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.