StickyTrap, nestrupena viseča past za muhe, komarje in ostali mrčes, 1 + 1 GRATIS

Original price was: 24,99 €.Current price is: 17,99 €.(-28%)

Izberite količino:

1x 17,99 / kos
Najbolj popularno
2x 16,19 / kos PRIHRANITE 3,60 
Najboljša cena
3x 15,19 / kos PRIHRANITE 8,40 
14-dnevna možnost vračila izdelka 19 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

StickyTrap krogla je preprosta a visoko efektivna rešitev pri lovu na muhe, komarje in ostale škodljivce! S pomočjo samolepljive površine privabi mrčes in ga ujame na mestu! StickyTrap kroga je popolna rešitev za notranje in zunanje prostore, zasnovana brez strupenih kemikalij in primerna za večkratno uporabo! Ko je krogla polna mrčesa jo preprosto operete in ponovno uporabite!

 • Močna samolepilna površina
 • Muhe jo prepoznajo kot sadež
 • Odporna na vodo, sonce in visoke temperature
 • Ekonomična rešitev za večkratno uporabo
 • Nestrupena past
 • 1+ 1 GRATIS
 • Material: močna samolepilna plastika, netoksična, okolju prijazna
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
POLETJE BREZ MRČESA
Poslovite se od muh in komarjev! Preprosto obesite StickyTrap znotraj ali zunaj in uživajte v poletju brez škodljivcev! Ko mrčes prileti na StickyTrap, jim bo njena močna lepilna površina onemogočila pobeg! Ena StickyTrap krogla je primerna za površino 5 kvadratnih metrov ali ena za eno na drevo!
SIMULACIJA SADJA
StickyTrap je bila zasnovana tako, da simulira sadje. Večina mrčesa obožuje sladke plodove in rumeno barvo - zato je StickyTrap rešitev, ki se ji preprosto ne bodo mogli upreti! Odporna na vodo, sonce in visoke temperature je primerna za uporabo kjerkoli!
NESTRUPENA REŠITEV
Prenehajte z uporabo škodljivih pesticidov! StickyTrap je varna, vodoodporna rešitev, zasnovana brez toksinov! Zajela bo večino navadnih škodljivcev, kot so listne uši, sadne muhe, bele in črne muhe, mušice, komarje in še in še! Po uporabi jo preprosto operete in ponovno obesite na željeno mesto!

Dodatne informacije

 • močna samolepilna plastika, netoksična, okolju prijazna

 • rumena

 • 7 cm

 • 1 + 1 GRATIS StickyTrap krogla

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.