SplashSlide, vodna drča za neskočno zabavo na vrtu

13 komentarjev
ocena 4,4/5,0

34,90 

Izberite količino:

1x 34,90 / kos
Najbolj popularno
2x 32,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 29,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 15 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Osvežitev, zabava, otroški smeh in ure in ure zdrave, neprekinjene športne aktivnosti na domači trati s to enkratno vodno drčo! Ustvarite vodno drsališče na vaši trati za tiste vroče poletne dni in se izognite gneči na javnih bazenih. Samo razvijete drčo, jo priklopite na vodno cev in mokra zabava se lahko začne.

 • Vodni tobogan na vašem vrtu
 • Enkratna vodna zabava
 • Osvežitev v vročih dneh
 • Otroci bodo neprekinjeno animirani 
 • Stranski škropilniki
 • Bazenček za varno zaustavitev
 • Mere: dolžina: 5,5 m; širina 160 cm; višina 2,5 cm
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Garancija na zadovoljstvo
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
TOBOGAN NA VAŠEM VRTU
Sedaj ne potrebujete bogastva da ustvarite vodni tobogan na vašem lastnem vrtu. Z minimalno investicijo lahko ustvarite zabavni vodni park za vaše otroke ter tako poskrbite za osvežujočo zabavo v vročih počitniških dneh. Vse kar potrebujete je trata in vrtno cev priklopljeno na vodo. Otroci bodo ure in ure zaposleni z dričanjem po drseči podlagi.
MOKRA ZABAVA
Priklop ne more biti bolje enostaven. Drčo enostavno razvijete po travi, če imate kakšno majhno klančino še toliko bolje, saj bodo otroci lažje drseli po njej navzdol. Na drčo priklopite cev z vodo, da se vklopijo vodni curki ob robovih drsališča in povabite otroke na drsanje. Na drsalno podlago lahko iztisnete tudi malo milnice, da bo podlaga še hitrejša. Ne skrbite na koncu drče je majhen napihljiv bazenček, kjer se otroci po zdrsu varno ustavijo.
1, 2, 3 IN DIRKA!
Pet metrov dolga drča z stranskimi škropilniki bo ohranjala podlagi super mokro za varno tekmo s prijateljem. Dvobarvni pas je idealen za spuščanje dveh nadobudnežev v tekmi, kdo najhitreje doseže zmagovalni bazenček na koncu. Tisti ki prvi pljuskne vanj je zmagovalec!

Dodatne informacije

 • dolžina: 5,5 m; širina 160 cm; višina 2,5 cm

 • 1,6 kg

 • PVC

 • otroke od 3 leta starosti naprej

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.