SawSharp PRO, brusilnik za verige motornih žag

38 komentarjev
ocena 4,1/5,0

24,90 

Izberite količino:

1x 24,90 / kos
Najbolj popularno
2x 19,90 / kos PRIHRANITE 10,00 
Najboljša cena
3x 16,90 / kos PRIHRANITE 24,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 8 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Priročni brusilnik za verigo motornih žag je nov, hiter in enostaven izdelek, zaradi katerega bo piljenje in strojno brušenje verig postalo preteklost. Star način brušenja s pilo je potreboval spretno roko in veliko vaje, s tem brusilnikom pa bo ostra veriga postala samoumevna za vsakogar in bo zvesta spremljevalka v gozdu ali pri hišnih opravilih. 

 • Hitro in bolj varno brušenje
 • Za 14-20 palčne žage 2 luknjama (slika 6)
 • Za verige, ki se brusijo z zgornje strani (slika 7)
 • Izjemno enostavna uporaba
 • Kamen se prilagaja zobom verige
 • Kvalitetna izdelava
 • Material: plastika in brusilni kamen
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Garancija na zadovoljstvo
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
KAMORKOLI Z VAMI
Delo z motorno žago je zelo zahtevno in nevarno zato je bistvenega pomena, da je najbolj nevarni del žage - veriga, dobro vzdrževana in kvalitetno nabrušena. Veriga ostane ostra različno dolgo, vse je odvisno od tega, kakšen les žagamo in ali vmes po nesreči zadenemo v kak drug material (zemlja, kamen), takrat veriga takoj izgubi ostrino in brusiti jo je potrebno takoj. Ta brusilnik bo postal nepogrešljiv del vašega orodja ko se boste odpravili žagati, saj je majhen in lahek za transport.
HITRO IN ENOSTAVNO
V navadi je, da se verigo brusi tako, da se le to sname iz motorne žage ter se jo brusi s pomočjo pil različnih velikosti ali z električnim brusilnikom. Tako delo je zelo zamudno, nevarno in za dobro opravljeno brušenje je potrebno ogromno vaje. Če tega opravila nismo vešči, pa je potrebno verigo odnesti na servis. Vsemu temu je sedaj naredil konec brusilnik, ki nabrusi verigo v nekaj sekundah, brez da bi jo morali sneti z motorke. Glavo motorne žage z verigo samo vdenemo v brusilnik in v nekaj sekundah jo bo brusilni kamen znotraj ohišja varno nabrusil, da bo ponovno na voljo za uporabo.
VARNOST, VARNOST, VARNOST
V kolikor veriga motorne žage ni pravilno in kvalitetno nabrušena lahko povzroči veliko preglavic. Topa rezila povzročajo slabše reze, večje tresljaje, podaljša se čas žaganja, s tem se poveča poraba goriva, prekomerno pa obremenjujemo vse dele motorne žage, veriga pa se lahko pregreje in celo strga. Topa veriga je nevarna za uporabnika pri samem rezanju, prav tako pa je brušenje neprijetno in potencialno nevarno, saj se lahko hitro poškodujemo če nismo vešči.

Dodatne informacije

 • plastika in brusilni kamen

 • 216 mm

 • 200 g

 • brusilnik je primeren za 14” 16” 18” in 20” inčne žage z 2 luknjama (glej sliko 6 med slikami izdelka) z verigami, ki se brusijo z zgornje strani

 • brusilnik ni primeren za ECHO 16” motorno žago in za klasične verige, ki se brusijo s spodnje strani

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.