Rock’n’Weeder, inovativni odstranjevalec plevela

17,90 

Izberite količino:

1x 17,90 / kos
Najbolj popularno
2x 14,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 11,90 / kos PRIHRANITE 18,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 10 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Prava mora vsakega vrtičkarja je plevel, ne glede na to, ali gre za zelenjavni ali okrasni vrt. Moteč je tudi na pesku, med tlakovci, zidovi in drugimi nedostopnimi površinami. Pogosto je trdovraten in se ga je zelo težko znebiti, še posebej, če ne želimo uporabiti nevarnih kemikalij. Zato je Rock’n’Weeder odstranjevalec plevela idealna priložnost, da plevelu rečete NE!

  • Odstranjuje plevel
  • Odstrani velike in globoke korenine
  • Ergonomski lesen ročaj
  • Ekološka nega vrta
  • Mere: 34 cm * 5,8 cm * 4,3 cm
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
PLEVEL STRAN!
Na vrtu se zelo rad pojavi nezaželen plevel, le-tega pa najbolj učinkovito nadzorujemo s pravilnim vrtnarjenjem. Če za grede redno skrbimo, gojimo rastline, ki jim naše okolje ustreza in redno odstranjujemo ali uničujemo plevel, potem večjih težav s plevelom ne bomo imeli. Najbolj pomembno je, da preventivno ukrepamo še preden se plevel razvije, zato je najpomembnejše prekopavanje in okopavanje. Tu nastopi Rock'n'Weeder odstranjevalec plevela, ki bo to opravilo poenostavil in vaš vrt bo dokončno prost plevela!
BREZ KEMIKALIJ IN BREZ NAPORA
Če vam je zdravje vaših najbližjih in vaše okolice prioriteta, potem nujno potrebujete Rock'n'Weeder odstranjevalec plevela. Rock'n'Weeder je povsem neškodljiv in naraven način, da bo vaš vrt in zelenica popolna. Ne utrujajte se več z motikami in lopatami s katerimi samo poškodujete podlago ali vrtnine, največkrat pa plevel ostane. Rock'n'Weeder ima že ukrivljeno vzvodno osnovo, ki se opre na tla, medtem ko z enostavnim potiskom izvlečete korenine iz zemlje. Brez kopanja po koreninah in ritja po zemlji. Odstrani tudi globoke in trdovratne korenine plevela in regrata. Velik ergonomsko oblikovani ročaj pa se prilagodi vaši dlani, tako da bo delo z njim udobno in lahkotno.

Dodatne informacije

  • 34 cm * 5,8 cm * 4,3 cm

  • les in jeklo

  • 0,2 kg

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.