Pump&Go, prenosna električna črpalka za tekočine

22,90 (-15%)

Izberite količino:

1x 22,90 / kos
Najbolj popularno
2x 19,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 17,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 10 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Se vse prevečkrat najdete v zagati kako transportirati tekočino iz ene posode v drugo? Izognite se politemu bencinu, olju ali drugi tekočini in s priročno električno črpalko Pump&Go pretočite željene snovi brez ene polite kapljice! Idealno za nadležna opravila pretakanja v avtomehanični delavnici, garaži, na vrtu ali kjerkoli v hiši. 

 • Konec ročnega prečrpavanja tekočin iz rezervoarjev
 • Enostavna in učinkovita uporaba na elektriko
 • Vključuje senzor z alarmom pred izlitjem
 • Samodejno se izključi ko doseže določen nivo
 • Uporabno za različne vrste tekočin: olje, bencin, voda ipd.
 • Priročno lahka in enostavna za prenašanje
 • NAVODILA ZA UPORABO: 1. Najprej odprite pokrov predalčka za baterije, vstavite dve D bateriji (niso priložene) in pokrov namestite nazaj. Nato vstavite sesalno cev v dovodno (oddajno) posodo. Drugi konec cevi položite v sprejemno posodo za prenos tekočine in pritisnite gumb za začetek. Ponovno pritisnite gumb, če želite prenehati pretakati tekočino. 2. Ko končate, črpalko držite pokonci in dvignite ročaj nad mehanizmom črpalke, da se tekočina vrne v prvotno posodo. Črpalke ne odlagajte, dokler ne izteče vsa tekočina iz cevi in ​​črpalke. Po uporabi potegnite vodo skozi črpalko. To bo izpralo notranjost in podaljšalo življenjsko dobo črpalke.
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
POMOČNIK V NERODNIH SITUACIJAH
Vam je zmanjkalo bencina na cesti? Je generator nehal delovati, ker je prazen tank? Je voda v akvariju že zdavnaj čez rok za menjavo? Ta opravila neizbežno vključujejo nerodno polivanje in slabo voljo ko moramo počistiti nered za seboj. Na pomoč vam sedaj priskoči prenosna električna črpalka za raznovrstne nekorozivne tekočine, s katero si boste bistveno olajšali ta opravila.
LASTNOSTI
Električna črpalka deluje s hitrostjo 3,7 litra na minuto ter se napaja na navadne baterije. S temi lastnostmi si zagotovite, da lahko vsa opravila prečrpavanja opravljate tudi brez dostopa do električnega vira, brez nadležnih podaljškov in iskanja vtičnic. Vgrajen ima senzor, ki zapiska, ko nivo tekočine doseže določeno raven, takrat se tudi samodejno ustavi. S tem preprečite vse morebitne izlive in puščanje.
APLIKACIJE
Črpalka je lahka, prenosna in tako izjemno priročna za mnogotero uporabo v hiši, garaži, vzamete jo lahko na pot ali jo enostavno hranite v prtljažniku avtomobila za nujne primere. Električno črpalko lahko uporabimo za prečrpavanje vode, olja, bencina in drugih ne korozivnih tekočin. Z njim lahko črpate vodo iz zamašenega umivalnika, prenašate vodo iz akvarija, napolnite svojo kosilnico z bencinom, prečrpate napačno natočeno gorivo iz avtomobila in še in še.

Dodatne informacije

 • 1. Najprej odprite pokrov predalčka za baterije, vstavite dve D bateriji (niso priložene) in pokrov namestite nazaj. Nato vstavite sesalno cev v dovodno (oddajno) posodo. Drugi konec cevi položite v sprejemno posodo za prenos tekočine in pritisnite gumb za začetek. Ponovno pritisnite gumb, če želite prenehati pretakati tekočino.
  2. Ko končate, črpalko držite pokonci in dvignite ročaj nad mehanizmom črpalke, da se tekočina vrne v prvotno posodo. Črpalke ne odlagajte, dokler ne izteče vsa tekočina iz cevi in ​​črpalke. Po uporabi potegnite vodo skozi črpalko. To bo izpralo notranjost in podaljšalo življenjsko dobo črpalke.

 • 1x električna črpalka za prenos tekočine

 • PP + PE + Acetal

 • 55 cm

 • 300 g

 • 2x D baterija (niso priložene)

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.