ProfilStar, pripomoček za natančno posnemanje profilov

Original price was: 26,99 €.Current price is: 19,99 €.(-26%)

Izberite količino:

1x 19,99 / kos
Najbolj popularno
2x 18,59 / kos PRIHRANITE 2,80 
Najboljša cena
3x 17,39 / kos PRIHRANITE 7,80 
14-dnevna možnost vračila izdelka 13 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

ProfilStar za vas natančno posnema obliko in dimenzijo robov, profilov in kontur in vam omogoča izdelavo natančnih oblog, ki se popolno prilegajo. ProfilStar preprosto pritisnemo ob rob, ki ga želimo posnemati in že bo zajel popoln posnetek profila! Profil enostavno prerišete na katerikoli material, ki ga želite izrezati in delo je opravljeno hitro, natačno in brez napora!

  • omogoča natančen, hiter in enostaven posnetek
  • posname vse vrste profilov, cevi, robov in kontur
  • odličen pripomoček za vse domače mojstre in profesionalce
  • trpežen in priročen dizajn
  • Material visokokakovostna ABS plastika
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
POPOLN POSNETEK VSEH NEPRAVILNIH OBLIK
ProfilStar ob prvem pritisku hkrati posname obliko in dimenzijo profila, ki ga želite posnemati in vam prihrani veliko časa in dodatnega dela. Obris zadrži vse dokler ga ne želite ponovno uporabiti. Posnetek obrisa preprosto prerišete na material, ki ga želite razrezati in delo je skoraj že opravljeno! Enostavno, hitro in natančno!
HITRA, ENOSTAVNA IN NATANČNA KOPIJA
ProfilStar je posebej primeren za posnemanje nepravilnih oblik, ki jih sami sicer težko obrišemo. Odličen je za posnemanje cevi, saj že ob prvem pritisku ob cev ustvari popoln obris za razrez. Idealno se obnese pri polaganju ploščic, laminata, parketa in tapisona. Obris preprosto prerišete na izbrani material in začnete z rezanjem.
NEPOGREŠLJIV PRIPOMOČEK
ProfilStar ima že vgrajeno ravnilo, ki vam merjenje in rezanje še olajša. Vključuje magnet, s katerim se dobro oprime vseh železnih podlag. Izdelan je iz visokokakovostne ABS plastike, ki je vzdržljiva, trpežna in primerna za vsako domačo in profesionalno delavnico. ProfilStar je profesionalno orodje in odlično darilo za vse mojstre!

Dodatne informacije

  • visokokakovostna ABS plastika

  • 146x105x26 mm

  • 0-12 cm

  • turkizno modra

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.