ProEngraver, nastavek za rezbarjenje lesa (8-delni komplet)

46 komentarjev
ocena 4,0/5,0

26,90 (-40%)

Izberite količino:

1x 26,90 / kos
Najbolj popularno
2x 24,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 22,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 6 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Poslovite se od tradicionalnega ročnega rezbarjenja, saj je novi način veliko hitrejši od ročnega. Ustvarite profesionalne rezbarije z našim nastavkom ProEngraver! ProEngraver lahko uporabljate z namizno polirno napravo, dvižnim mlinom, električnim vrtalnikom, mlinčkom ali drugimi napravami z gredjo.

 • Rezbarjenje s hitrimi vibracijami.
 • 25000 oboje smernih vibracij na minuto.
 • Poveže se z vsemi standardnimi vrtalniki ali napravami z gredjo.
 • Primerno za les, ebenovino in mehko plastiko.
 • Primerno za rezbarjenje pohištva, starinskega poda, rastlinskih lončkov, igrač, figuric, živalic ali drugih predmetov
 • Material: ABS plastika in zlitina.
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Garancija na zadovoljstvo
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
Način rezbarjenja
Rezbarsko dleto ustvarja rotacijske vibracije v obe smeri, glava pa se ne obrača. Med uporabo orodje pritisnete z malo sile. Ko se glava dotakne lesa, bo orodje začelo zelo hitro in nežno vibrirati. Rezbarili boste le s tretjino moči in s 3-5 krat večjo hitrostjo brez bolečin.
Navodila
ProEngraver lahko uporabljate z namizno polirno napravo, dvižnim mlinom, električnim vrtalnikom, mlinčkom ali drugimi napravami z gredjo. Za uporabo namestite rezbarsko dleto na desno stran obdelovalne površine, saj bo nasprotna smer uničila gred. Po 10 minutni uporabi prenehajte za 2-3 minute, da preprečite pregrevanje. Tako počakajte, da se naprava ohladi. ProEngraver rezbari le površino materiala, kót rezila med obdelavo ohranjajte med 15-20 stopinjami.

Dodatne informacije

 • ABS plastika in zlitina.

 • Črna in rumena.

 • 161 mm

 • Lesno dleto, 5 rezbarskih rezil, ključ, fleksibilna gred.

 • Ne sme se uporabljati z električnim dletom, ki potrebuje podporni mlinček ali manjši mlin ali mehko gred, ali takšnim, ki ga je mogoče razstaviti v mehko gred. Hitrost vrtljajev ne sme presegati 12000 obratov!

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.