PowerPump, električna črpalka za vodo in druge tekočine

Original price was: 25,99 €.Current price is: 18,99 €.(-27%)

Izberite količino:

1x 18,99 / kos
Najbolj popularno
2x 17,39 / kos PRIHRANITE 3,20 
Najboljša cena
3x 16,29 / kos PRIHRANITE 8,10 
14-dnevna možnost vračila izdelka 18 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Prečrpavanje vode še nikoli tako enostavno! Uredite vsa opravila pretakanja tekočin na zelo domiseln in priročen način s črpalko PowerPump. Za čiste akvarije, bazene, korita, ribnike in črpanje vseh ostalih ne korozivnih in korozivnih tekočin vam priskoči na pomoč PowerPump!

  • Kvalitetna izdelava
  • Priročna uporaba
  • Hitro delovanje
  • Primerno za dom, vrt ali delavnico
  • Primerno za vse vrste vrtalnikov
  • Majhna in lahka
  • Ni za črpanje vnetljivih tekočin
  • V paketu: 1 črpalka (brez vrtalnika)
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
KAJ?
Električna vrtalna črpalka je zasnovana tako, da deluje oziroma črpa s pomočjo rotacije vrtalnika. Samo s pomočjo delovanja vrtalnika prečrpava tekočino iz ene posode v drugo, izredno hitro, enostavno in brez izlivov.
KAKO?
Za zagotovitev optimalnega delovanja in dolge življenjske dobe, pred vsako uporabo nanesite nekaj kapljic mazalnega olja v dovod črpalke in po vsaki uporabi splaknite s čisto vodo. Prepričajte se, da je dovodna cev neprepustna in čim krajša, saj ne sme presegati 3m. Pri črpanju abrazivnih tekočin ali tekočin s trdnimi delci priporočamo uporabo cedila na začetku dovodne cevi, da podaljšamo življenjsko dobo črpalke. Za bolj varno uporabo je priporočljivo, da se črpalko namesti na stabilno površino. Bodite pozorni, če črpalka ne začne delovati v roku 15-20 sekund, najbrž dovodna cev ni pravilno nameščena. Ne zaganjajte črpalke »na suho« ter preverite, da cevi niso zamašene. Hitrost črpanja je odvisna od gostote tekočine.
ZAKAJ?
Idealno za prenos lahkih tekočin, kot so sladka voda, morska voda, razredčena organska topila, insekticidi in tekoča gnojila. Črpalka je priročna zaradi majhnosti, je lahka in prenosna, namestitev na katerikoli vrtalnik pa je izjemno enostavna.

Dodatne informacije

  • 1 črpalka (brez vrtalnika)

  • NE poganjajte črpalke vzvratno! Ni primerna za črpanje vnetljivih tekočin.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.