PlantingStar, pripomoček za sajenje

12 komentarjev
ocena 4,5/5,0

27,90 (-20%)

Izberite količino:

1x 27,90 / kos
Najbolj popularno
2x 23,90 / kos PRIHRANITE 8,00 
Najboljša cena
3x 20,90 / kos PRIHRANITE 21,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 6 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

S tem pripomočkom za vrtnarjenje bomo spomladi lažje opravili prve setve in sajenje vrtnin. PlantingStar je praktičen vrtnarski pribor, ki je primeren za sajenje sadik. Vsebuje razdelilnik s katerim lahko z eno poteza naredite 1 ali kar 4 sadike. PlantingStar je okolju prijazna rešitev, ki zmanjšuje potrebo po uporabi sadik za enkratno uporabo.

  • Praktičen pribor za vrtnarjenje
  • Okolju prijazna rešitev
  • Bolj zdrave sadike
  • Enostavno vzdrževanje
  • Paket vsebuje: 1x pribor za vrtnarjenje
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Garancija na zadovoljstvo
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

PRAKTIČEN VRTNARSKI PRIPOMOČEK

Da bo vrtnarjenje čim enostavnejše in polno užitkov, vam ponujamo ta okolju prijazen pripomoček. S tem pripomočkom za vrtnarjenje boste spomladi lažje opravili prve setve in sajenje vrtnin.

2 velikosti v 1 orodju

PlantingStar je praktičen vrtnarski pribor, ki je primeren za sajenje. Vsebuje razdelilnik s katerim lahko z eno poteza naredite 1 ali kar 4 sadike.

Enostavno vzdrževanje

Tako gojene kulture so bolj zdrave, imajo višje pridelke in so enostavne za vzdrževanje. Pripomoček lahko po uporabi enostavno operete z vodo in bo tako pripravljen za ponovno sajenje.

Dodatne informacije

  • 1x pribor za vrtnarjenje

  • 3,5 x 3,5 x 12 cm

  • črna

  • 1. Napolnite pripomoček z zemljo (napolnite maksimalno, dokler voda ne pronica ven) 2. Pritisnite in dvignite, da iztisnete zemljo iz pripomočka. 3. Vstavite semena v luknjo in jih pokrijte z zemljo. 4. Postavite pladenj na sonce in zalivajte po potrebi. 5. Uporabite majhen blok, da ustvarite 4 majhne sadike.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.