PlantingStar, pripomoček za sajenje

Original price was: 34,90 €.Current price is: 27,90 €.(-20%)

Izberite količino:

1x 27,90 / kos
Najbolj popularno
2x 23,90 / kos PRIHRANITE 8,00 
Najboljša cena
3x 20,90 / kos PRIHRANITE 21,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 4 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

S tem pripomočkom za vrtnarjenje bomo spomladi lažje opravili prve setve in sajenje vrtnin. PlantingStar je praktičen vrtnarski pribor, ki je primeren za sajenje sadik. Vsebuje razdelilnik s katerim lahko z eno poteza naredite 1 ali kar 4 sadike. PlantingStar je okolju prijazna rešitev, ki zmanjšuje potrebo po uporabi sadik za enkratno uporabo.

  • Praktičen pribor za vrtnarjenje
  • Okolju prijazna rešitev
  • Bolj zdrave sadike
  • Enostavno vzdrževanje
  • Paket vsebuje: 1x pribor za vrtnarjenje
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

PRAKTIČEN VRTNARSKI PRIPOMOČEK

Da bo vrtnarjenje čim enostavnejše in polno užitkov, vam ponujamo ta okolju prijazen pripomoček. S tem pripomočkom za vrtnarjenje boste spomladi lažje opravili prve setve in sajenje vrtnin.

2 velikosti v 1 orodju

PlantingStar je praktičen vrtnarski pribor, ki je primeren za sajenje. Vsebuje razdelilnik s katerim lahko z eno poteza naredite 1 ali kar 4 sadike.

Enostavno vzdrževanje

Tako gojene kulture so bolj zdrave, imajo višje pridelke in so enostavne za vzdrževanje. Pripomoček lahko po uporabi enostavno operete z vodo in bo tako pripravljen za ponovno sajenje.

Dodatne informacije

  • 1x pribor za vrtnarjenje

  • 3,5 x 3,5 x 12 cm

  • črna

  • 1. Napolnite pripomoček z zemljo (napolnite maksimalno, dokler voda ne pronica ven) 2. Pritisnite in dvignite, da iztisnete zemljo iz pripomočka. 3. Vstavite semena v luknjo in jih pokrijte z zemljo. 4. Postavite pladenj na sonce in zalivajte po potrebi. 5. Uporabite majhen blok, da ustvarite 4 majhne sadike.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.