Pištola za peskanje | PopOff

44,90 

Izberite količino:

1x 44,90 / kos
Najbolj popularno
2x 39,90 / kos PRIHRANITE 10,00 
Najboljša cena
3x 34,90 / kos PRIHRANITE 30,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 12 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Peskanje je zelo učinkovit postopek odstranjevanja neželjenih plasti lakov, rje in umazanije s kovinske podlage. Navječkrat za tako delo potrebujemo najeti mojstra, z nakupom Popoff pištole za peskanje pa lahko mojstri za peskanje postanete sami. Popoff pištola je popolnoma prilagodljiva  – z nastavitvijo ventila nadzirate pretok in moč curka, prav tako pa omogoča peskanje z različnimi materiali. Pištola je uporabna za množico domačih opravil. 

  • Nastavljiv ventil glede na material s katerim peskamo
  • Lahka za transport
  • Enostavna uporaba in nastavitev
  • Primerna za zračne kompresorje z 90psi
  • Komplet vsebuje: 1x pištola za peskanje
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
SAM SVOJ MOJSTER
Razne pištole za peskanje so na voljo v specializiranih trgovinah, za tako pištolo pa boste odšteli kar zajeten kup denarja. Popoff pištola za peskanje vam je na voljo za izjemo razumno ceno, kvaliteta dela pa bo identična, če ne še boljša zaradi enostavnosti uporabe. Pištola za peskanje je izjemno zmogljiva, tako boste vsa peskalna dela lahko opravili sami, namesto da odštejete stotine evrov za drage pištole ali za najem strokovnjakov. S Popoff pištolo speskajte kovine, restavrirajte avtomobile, pohištvo, očistite beton, kamen, tlakovce, fasado ali celo avtomobilska platišča.
RAZNOLIKA UPORABA
Bistvo delovanja je abrazija površine z različno velikimi delci peska ali drugih materialov. Peskamo lahko različne kovinske podlage, steklo ali kamen. Abrazijo povzročimo z sunkovitim izstiskom peskastega materiala iz pištole s pomočjo zračnega kompresorja na katerega je priklopljena pištola. Za peskanje lahko uporabimo različne zrnaste materiale kot so pesek, granule, jeklene kroglice, mivka ali suhi led. S peskanjem odstranimo neželjene nečistoče, stare lake ali rjo s podlage. Peskanje podlago hkrati očisti ter utrdi ter tako pripravi za nadaljno obdelavo oziroma premaze. Očiščene podlage se začitna sredstva odlično oprimejo, tako pa podaljšujemo življenjsko dobo in kovino zaščitimo pred rjo.

Dodatne informacije

  • 1x pištola za peskanje

  • potrebujete zračni kompresor z vsaj 90PSI

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.