MultiHanger, večnamenski obešalnik 5v1, ki prihrani prostor v omari

17 komentarjev
ocena 4,9/5,0

25,90  19,90 (-23%)

Izberite količino:

1x 19,90 / kos
Najbolj popularno
2x 16,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 14,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 11 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Zelo uporaben večnamenski obešalnik, s katerim bodo vaše hlače vedno pospravljene ter tako zasedle malo prostora v vaši omari! Obešalnik ima dve kljuki za obešanje, kar zagotavlja dodatno stabilnost, zahvaljujoč snemljivim premičnim prečkam pa boste želene hlače brez težav vzeli iz omare.

  • Prihranite prostor v omari
  • Stabilen obešalnik z dvemi kljukami za obešanje
  • Snemljive premične prečke
  • Vaše hlače bodo vedno pospravljene
  • Paket vključuje: 1x vsestranski obešalnik 5v1
14-dnevna možnost vračila izdelka
Garancija na zadovoljstvo
Sledljiva dostava
VEČNAMENSKI OBEŠALNIK ZA UREJENO OMARO
Uporaben in vsestranski obešalnik je namenjen obešanju hlač. Obešalnik ima dve kljuki za obešanje, kar zagotavlja dodatno stabilnost, zahvaljujoč snemljivim premičnim prečkam pa boste želene hlače brez težav vzeli iz omare.
2 položaja obešanja
Oblačila lahko obesite na dva načina: v navpičnem ali vodoravnem položaju, s čimer bo v vaši omari vedno dovolj prostora.
Snemljive premične prečke
Zahvaljujoč snemljivim premičnim prečkam boste želene hlače brez težav našli in jih vzeli iz omare.

Dodatne informacije

  • 1x vsestranski obešalnik 5v1

  • 5x drog za obešanje hlač + 2x kljuka za obešanje

  • ABS plastika, nerjaveče jeklo

  • bele kljuke, srebrne prečke

  • vodoraven ali navpičen položaj

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.