MistRefresh, pripomoček za ohladitev s pomočjo vodne megle (dolžina 10 m)

Original price was: 29,90 €.Current price is: 22,90 €.(-23%)

Izberite količino:

1x 22,90 / kos
Najbolj popularno
2x 19,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 16,90 / kos PRIHRANITE 18,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 8 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Sistem za hlajenje z vodno meglo MistRefresh je večnamenska inovacija tega desetletja! Namestitev je enostavna. Temperature v zraku lahko ohladi tudi za več stopinj Celzija, kar omogoči prijetno uživanje na terasi, igranje badmintona ali skakanja po trampolinu.

 • Široka uporaba
 • Hlajenje v vročini
 • Sistem odporen na hidrolizo
 • Cev odporna na UV žarke
 • Univerzalnost
 • Lahkotna namestitev
 • Visoka kakovost
 • Paket vsebuje: 1x sistem za hlajenje z vodno meglo
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

PRIPOMOČEK ZA OSVEŽITEV V POLETNIH DNEH

Sistem za hlajenje z vodno meglo MistRefresh je večnamenska inovacija tega desetletja! Namestitev je enostavna. Temperature v zraku lahko ohladi tudi za več stopinj Celzija, kar omogoči prijetno uživanje na terasi, igranje badmintona ali skakanja po trampolinu.

Hlajenje z meglico

V vročih poletnih dneh vsakomur zapaše osvežitev vetra ali mrzle pijače, s pomočjo tega pripomočka to ni več nujno, saj bo meglica poskrbela za hlajenje in omogočila maksimalno uživanje tudi v puščavsko vročih dneh.

Večnamenska uporaba

Sistem lahko namestite na teraso, pergolo, vrt, bazen ali celo hlev za hlajenje živine. Rastline bodo hvaležne vlage, saj jim odstrani cvetni prah in olajša fotosintezo. Tudi živina se spopada z vročino, zagotovite ji ohladitev.

Najnovejši komentarji naših strank:

Peter L. 38 min ·
V našem lokalu je vse polno od nakupa tega sistema, vsaka stranka ga pohvali! Comment's image
Komentiraj Deli
(4)
Mojca H. 33 min ·
Dostavili ste ga hitro, sprejemljivo razmerje med ceno in kvaliteto. Comment's image
Komentiraj Deli
(16)
Rok T. 33 min ·
Mi smo ga namestili na ograjo okoli vrta, ob enem hladi teraso in osveži ženine rastline. 2 muhi na 1 mah! Comment's image
Komentiraj Deli
(10)
Kristina L. 52 min ·
S kolegico sva ga namestili na prikolico v Fiesi, cel kamp se prihaja hladit hahaha.
Komentiraj Deli
(10)

Dodatne informacije

 • 1x sistem za hlajenje z vodno meglo

 • 10 m

 • črna

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.