MaxClean, nastavek za vrtno cev

25,90 

Izberite količino:

1x 25,90 / kos
Najbolj popularno
2x 21,90 / kos PRIHRANITE 8,00 
Najboljša cena
3x 17,90 / kos PRIHRANITE 24,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 19 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek
 • 3 načini prilagajanja pretoka vode
 • 8 različnih vrst curkov
 • Univerzalna glava za priklop katerekoli cev
 • Visokotlačno pranje ali nežno zalivanje
 • Vgrajen rezervoar za milnico
 • Deluje brez dodatnega priključka na elektriko
 • Material: plastika
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
UŽITEK OB ČIŠČENJU V VSAKI SITUACIJI
Hitro prilagodljiva zalivalna glava omogoča pestro uporabo. S pomočjo regulirnega ventila, ki ga lahko upravljate z eno roko, lahko tudi prilagodite ustrezen pretok količine vode, ki je potrebna. Poenostavi zalivanje rastlinskih gredic. S točkovnim curkom odstranite tudi grobo umazanijo s teras ali vrtnega pohištva. Z visokotlačnim curkom odstranite trdovratno umazanijo z vašega jeklenega konjička. Nežen curek vam omogoča, da preprosto skopate vašega umazanega hišnega ljubljenčka, ko se vrne s spomladanskega potepa, ali pa enostavno očistite okna vaše hiše.
POPOLNOMA PRILAGODLJIV ZA VAŠE POTREBE
MaxClean premore 8 različnih vrst curkov: visokotlačni curek, usmerjen visokotlačni curek, pršenje, posnemanje deževanja, kotno pršenje, vodoravni curek, navpični curek, vlažilnik. Trostopenjska nastavitev jakosti curkov za dodatno prilagajanje za vsak namen. Na MaxClean je možno pritrditi tudi posodico za milnico. Napolnite jo z čistilom za avtomobil, šamponom za kopanje ljubljenčka ali celo gnojilom za rastline!

Dodatne informacije

 • plastika

 • Modra

 • nega vrta, čiščenje raznovrstnih podlag, kopanje domačih ljubljenčkov

 • univerzalna glava, regulacija vodnega toka, spremenljiv doseg

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.