InsectBlow, prenosni odganjalec mrčesa brez kemikalij

17 komentarjev
ocena 4,1/5,0

24,90 

Izberite količino:

1x 24,90 / kos
Najbolj popularno
2x 21,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 18,90 / kos PRIHRANITE 18,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 8 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Končno si privoščite miren piknik na vrtu s svojimi bližnjimi brez nadležnih, muh, čebel in os. Da, lahko verjamete, da je to res. Baterijski odganjalec je oblikovan kot ventilator, ki z vrtenjem listov okoli svoje osi odganja nezaželene žuželke, ki se navadno pasejo po naši okusni hrani. Preprečite morebitno onesnaženje hrane zaradi muh in morebitne pike os ter čebel, ki vztrajno napadajo sladke pregrehe na vaši mizi.

  • Preženite mrčes 
  • Brez strupenih kemikalij in smrdljivih pršil 
  • Genialna zasnova z lomljenjem svetlobe odganja žuželke
  • Varno za vso družino
  • Deluje na baterije
  • Material: ABS + PVC
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
POPOLN PIKNIK
Kako si predstavljate idealen piknik dan z vašimi dobrimi prijatelji in družino? Zunaj, na lep sončen dan, ob polni mizi okusnih mesnin iz žara, osvežujoči pijači in mogoče na koncu seveda nekaj pregrešno sladkega. Vse to pa je popolna kombinacija, da se na piknik sami povabijo še debele mesarske muhe, male vinske mušice, ose, čebele, leteče mravlje in še kak žužek bi se našel, ki bi zavohal pojedino. Sedaj se lahko teh vsiljivcev znebite z Vetrnico-odganjalcem mrčesa, ki z elegantnim delovanjem odžene še najbolj vztrajne žužke.
ZAVRTI IN ODŽENE
Končno lahko uživate v pogovoru ob obroku na prostem, ne da bi ves čas preganjali muhe. Vetrnica je lahek ventilator brez kemikalij in vonja, ki ga postavite na piknik mizo in se elegantno znebite vseh žužkastih neprijetnosti. Nič več grdih, ogabnih hroščev in muh, ki se plazijo po vaših sladkih dobrotah!
SVETLOBA JE TRIK
Nežne roke ventilatorja upogibajo svetlobo, ki prestraši žuželke. Lomljenje svetlobe za žuželke avtomatsko pomeni nevarnost, saj se prestrašijo, če se jim nekaj hitro približuje, zato se hitro odločijo za umik pred grožnjo. Listi ventilatorja se avtomatsko ustavijo, če se jih kaj dotakne npr. radovedna otroška rokica, ko je ovira umaknjena pa nadaljuje z delovanjem. Vetrnica deluje na baterije, zato električni podaljški niso potrebni in jo lahko vzamete s seboj na dopust, potovanje, piknik v naravi ipd.

Dodatne informacije

  • ABS + PVC

  • 25 × 9 x 9 cm

  • 2x AA baterija (nista priloženi)

  • črna

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.